83

Хех

преди 7 години

Горкото дете! Не вярвам някой от нашите (българин) да го е направил. Вероятно е някой спиртосан чужденец - Англичанин или друг... Затова ТРЯБВА да има смъртно наказание, или поне кастрация. Но не химическа. Да го вържат на средата на площада и да дадат на бащата на детето най- тъпият и ръждив нож! С пряк репортаж по всички национални телевизии. Ега ти гнусни_я парази_т!

82

анонимна.

преди 7 години

Жалко за детето.Не зависимо от каква националност е нека бъдем съпричастни към мъката на тези родители, които са изпратили детето си на почивка.Може и на някой от пишещите тук да се случи с близко дете за това нека имаме повече човещина. живота поднася много изненади, една от тях е смъртта.Живота е един- всеки роден има право да го живее.Малко човечност е необходима.Ето за такива случай Ердоган иска смъртна присъда.И е прав.

81

Иво

преди 7 години

Много жестоко.

80

Анонимен

преди 7 години

Дано да го хванат бързо този нещастен педофил, че може да посегне и на друго детенце.

79

Анонимен

преди 7 години

Този да има късмета да го хванат. Сценката с изнасилването в затвора ще я пресъздава много пъти. Вярно ще му е поверена друга роля.

78

Анонимен

преди 7 години

Българските полезни идьоти са естествено на страната на изнасилвача...

77

Хенде Хох

преди 7 години

Е...девствена украинка???..канарчетата отлетяха на юг!

76

ядосаната

преди 7 години

Защо винаги в крайна сметка изкарвате жертвата и родитеьите виновни?! Защо човек винаги трябва да се бои и страхува и да не смее да излезе никъде,така ли трябва да живеем? А виновниците да дебнат на всеки ъгъл!

75

Анонимен

преди 7 години

жалко , наистина жалко,по соц време,слънчев бряг бе най-елитен курорт с прекрасна природа и тишина и спокойствие, сега е символ на деградацията и място за долни страсти,природа няма,остана само морето,всъщност там не се ходи да се почива там е тайланд на европа

74

anon

преди 7 години

ако го е драла има днк под ноктите ... и на други места... да го събират- и да не съвпадне с днк-то на известен рецидивист- рано или късно този пак ще се изяви и ако го хванат- ще му лепнат и това престъпление. Господ не забавя, но не забравя...

73

koko

преди 7 години

по скоро някоя английска дебела ***, видяла е нещо крехко и е налетяла

72

Анонимен

преди 7 години

Za da ide tam na Slunchev bryag,oznachava che bez pari nemoje da prebivava.Ne e beden!!I predpolagam policiyata ni shte go zalovi...deyanieto mu e kato na zatvornik...neznam..***..na chasti!!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Защо слагате минуси на 84, не знаете ли че най-извратените и оскотели хора в българия стават полицаи.

70

vesi

преди 7 години

da li e bulgarin tozi *** ?dano da ne e..

69

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е полицай, те са способни на такива действия.

68

Анонимен

преди 7 години

,,Слънчака'' не е място за малолетни,това е ,,Вертеп''. Кой разумен и грижовен родител би си пуснал детето там.?........НИКОЙ.Но в случаят родителите не са били информирани за ,,Курорта'' ни ,известен по целият свят от десетки години като раят на земята.Хората са станали просто жертва на лъскавата реклама.Иначе ако си бяха нашенци,щяха да си имат едно наум,имайки предвид последните събития от борческите години насам.Никой не казва колко разстрела са станали там,в Несебър и Бургас, БИЗНЕс

67

Анонимен

преди 7 години

До Българинабе българино,ти къде си отраснал?аз съм се прибирала по нощите,от игра на ластик забравяхме и време и всичко,седели сме по пейките до късно,нямаше телефони,нищо,не са родителите виновни,въпреки,че има нужда от някои разговори в какво време живеем,виновна е държавата,закони няма вече,ред няма,нищо.строг,строг закон за такива,дори смъртна присъда ако щеш за да си помислят пак преди да дръпне някое дете,жена и т.н.

66

Анонимен

преди 7 години

живо ли е детето?нищо не разбрах от тази статия?а за тоя и..з..р..о..д. смърт.

65

Българин

преди 7 години

За да се стига до такива тежки престъпления има вина цялото общество и най-вече родителите, болшинството от който не възпитават и не упражняват строг контрол върху децата си, а ги оставят да ги възпитава улицата. Какво търси това 14-годишно дете посреднощ по дискотеките и на улицата? Какво добро може да му се случи в тези "елитни" морски курорти, където се ширят единствено разврат, наркомания и алкохолизъм? Съвременното общество е тотално деградирало и страда от тежки духовни недъзи!

64

m

преди 7 години

този ако го намерят и го сложат в затвора няма да изтрае много там. Педофилията никой не я харесва