24

Анонимен

преди 7 години

До AngelhellДруже, май не си чувал за попивни полета? Е, някой ден ще чуеш;)

23

Анонимен

преди 7 години

Ми какво правите в Драгалевци. Трябваше в Банкя, там си има всичко. Случаеност?

22

До 14

преди 7 години

Не ти трябва пречиствателна станция - по добре си купи две лайнарки(смукачки) и всеки ден изсмукване.

21

Анонимен

преди 7 години

Земята, която преди около 160 г. е била незастроен район между селата Бояна и Драгалевци, днес сигурно вече е част от тези селища и върху нея са издигнати сгради.Наистина, поне общинарите знаят ли къде точно е била тази страшна, огромна пукнатина? Собствениците на сградите едва ли са и чували за нея.Сред потомците на коренните жители сигурно се носят легенди.Но геодезистите би трябвало да са задължени да знаят и да се съобразяват.

20

Интересно е да знаем

преди 7 години

дали някой държи сметка къде точно е била огромната пукнатина между Драгалевци и Бояна, образувала се при земетресението от 1858 г. Има доста изворови данни от онова време - тогава вече са се печатали вестници в Османската империя, а и много свидетели са доживели Освобождението и са оставили мемоари.Припомням - пукнатината била дълга колкото да се върви половин ден с волска кола, а за дълбочината й - като се хвърлел камък в нея, екотът от падането му се чувал в продължение на около минута.

19

Анонимен

преди 7 години

Повечето мутри живеят в тези квартали без канализация , но най-скъпи като терен и строеж. Мутрите оцеляват винаги. Няма нужда да им се прави канализация, защото имат страхотен имунитет. И без това се врът в *** на черния бизнес и са много устойчиви. След метрото, канализацията е най-скъпото строителство. Не си заслужавада се харчат толкова много пари за този що духа.

18

Angelhell

преди 7 години

До Анонимен 12Само за протокола.А къде ще отведеш водата от пречиствателната станция, умнико?Пак на улицата или в реката. Няма особено значение, че е чиста вода, отново е неприятно. И в крайна сметка като хора, които плащат най-големите данъци, то правото на канализация май го има. Аман от умници!

17

жълта гостенка

преди 7 години

ами нормално в драгалевци живеят предимно лай**ри и сред лай**та се чувстват като у дома си.

16

...

преди 7 години

Значи по тая статия мога да коментирам само, че то в България ДЪРЖАВА няма, пък ние продължаваме ли продължаваме да избираме дупетати аа пардон депутати че и правителства сформираме!

15

До 15

преди 7 години

В голяма грешка си. Там не живеят само богаташи, както неясно защо си мислят такива като теб.

14

Анонимен

преди 7 години

Къто нема каналезацее каде отваждат го...та ?.

13

До 13

преди 7 години

Имам вила на място с глинеста почва и високи подпочвени води - на около 180-200 см дълбочина и нямам наблизо дерете, реки или нещо друго. Кажи каква биопречиствателна станция да си купя! Не 6000 лева, 20000 лева ще дам, но не искам септичната яма.

12

До 13

преди 7 години

Какво е това биопречиствателна станция?

11

Анонимен

преди 7 години

Само за протокола - това, че в едно населено място няма канализация, не е никакъв проблем в епохата на биопречиствателните станции - за сума от около 6000+ лева всека къща / при апартаментите излиза доста по-евтино/ може да се сдобие с перфектно решение за отпадните води и пълна независимост от ВиК в това отношение. Само че въпросните елитни *** в огромната си част не желаят да направят въпросното капиталовложение в собствените си имоти...

10

Анонимен

преди 7 години

Не само в Драгалевци е така - навсякъде в селата около София няма канализация, а те се разрастват доста бързо. Липсва и поне малко мисъл, когато се разрешават строежите. Съвсем скоро и в селата няма да има къде да се паркира. То вече на много места си е така.

9

Анонимен

преди 7 години

Повечето живеят в къщи за милиони без АКТ 16 за не плащат данъци. Тези коита плащат са стари къщи строени преди 60-70 години, когато Драгалевци беше вилна зона с 50 вили. Сега е ужас. Изсекоха планината за да стоят и живеят зад триметрови зидове. Не мога да ги съжалявам. То се мисли преди да купиш/постоиш жилище.

8

Анонимен

преди 7 години

ами това е цената на удоволствието за това, че разни *** се мислят за софиянци. Всъщност те живеят на една туба бензин от София и в условия, в които и дълбоката провинция не живее, но нищо... За тях е важно да казват че са от София.

7

i'm

преди 7 години

Ами нали там все от "каймака" живеят хора...С пари, коли, имане и претенции! Да си направят канализация и т.н... Или парите, колите и претенциите са за моловете и инвалидните паркоместа?

6

Манастирски ливади?

преди 7 години

А не ми говорете за Манастирски ливади. Преди години сестра ми си купи апартамент там, уж много нов квартал, модерен, мислен и премислян. Е да, ама не - този квартал от уж супер елитен, в момента е тотално гето. Там в момента е много по-зле от Дружба, Младост и Люлин.На празна поляна, на която могат да проектират най-якия квартал на София, "архитектите" просто се ос*аха. Можеха да проектират детски градини, паркове, училища, множество зелени площи и градинки, паркинги. А вместо това - фекалник

5

Анонимен

преди 7 години

На картофкова и е през "картофа" за селяните от Драгалевци..........