20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Предоставям велосипед марка "Украйна",чудесен за планинско спускане,няма спиране по нанадолнището.

19

22

преди 7 години

Не, просто мразя всякакви комунисти - и розови като тези на Серго Съсела и ***, и прясно пребоядисани като Мутран Тикварев и ордата му Калинки. Нека позная, моля те! Ти си една от Калинките, нали?

18

До 21

преди 7 години

Ти не си ли тръгнал вече към Бузлуджа или си дежурен да дращиш опорни точки?

17

:) :) :)

преди 7 години

За да стане плакт не ГЕРБ, този на снимката трябва да се корегира съвсем малко. Вместо "партийо" пишем "Вожде Бойко" и става перфектно. Може да не ви се вярва, но дори БСП е по-демократична и модерна партия от ГЕРБ, ако изобщо можем да наречем тази мафиотска структура "партия".

16

честито!

преди 7 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

15

Цецо

преди 7 години

Спомням си един подобен "нелегален" лозунг от онова време - "Води ни Партийо любима към топлата и светла зима". Тогава София беше като дискотека, тук сметне, там изгасне, защото имаше режим на тока и сериозни проблеми с отоплението...:)

14

Анонимен

преди 7 години

15, НЕ ЖИВЕЕМ В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ- НИЕ ЖИВЕЕМ В ЕРАТА НА ОЛИГАРХИЧЕСКИ КОМУНИЗЪМ- НА ВСЕКИМУ СПОРЕД НУЖДИТЕ- ВИДЯХМЕ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ НИ ОЛИГАРСИ СА АЛЧНИ ДО БЕЗУМИЕ, ТА ПРОГОНИХА ДРУГАТА РОБСКАТА ЧАСТ, А СЕГА ОЧАКВАТ РОБИ ОТ ДРУГАДЕ, ЩЕЛИ ДА ВНАСЯТ РАБОТЕЩИ,НОВОДОВЕДЕНИТЕ ВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКАТА КАРТА И ИЗЧЕЗВАТ ЯКО ДИМ, ДАЖЕ СИРИЙЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СТЪПЯТ В БЪЛГАРИЯ- ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХИЧЕН КОМУНИЗЪМ- СПРАВКА ПРЕДИ ДВА ДНИ ЕДИН СЕ ВЗРИВИ ЗАЩОТО ГО ВРЪЩАТ.

13

Анонимен

преди 7 години

16, МНОГО ОТДАВНА НЯМА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ- ИМА ИЗЯВЕНИ ФИНАНСОВИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ- ВСИЧКИТЕ НИ МИЛИОНЕРИ- СОЦИАЛИСТИ- КАКВА ИРОНИЯ, КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ- МИЛИОНЕРИТЕ ДА СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПРАВА НА БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ, КАКВО ЖАЛКО РОБСКО ПЛЕМЕ СМЕ БЪЛГАРИТЕ, РАБОТНИЦИТЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА- НЯМА ТАКЪВ РАБОТНИЧЕСКИ ПОЗОР, НЯМА ТАКАВА ГРОЗНА И ЛИЦЕМЕРНА ЛЯВА ПАРТИЯ КАТО НАШАТА ОГРАБЕНА И ПРЕВЗЕТА ОТ БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ.

12

Анонимен

преди 7 години

Защо така изпитвате такъв голям страх от БСП? Не бойте се деца, няма да ви ухапе. Гледайте си светлото капиталистическо бъдеще и се радвайте на живота си сега. БСП е партията, която вече 26 години ви гарантира капиталистическото бъдеще, но май вие не го искате щом имате такова отношение към гаранта му.

11

Анонимен

преди 7 години

Партията на безродниците, дори своя история не може да съчини. На Бужлуджа е основана Българската социалдемократическа партия. Не БКП/БСП. Това дементният им електорат дали го знае?

10

Баба Вуна

преди 7 години

До 10. Ти пък ако мислиш че тва дето го написа има смисъл! Я дай пак,ама не толкова шизофренично.

9

ая

преди 7 години

или копират velorazhodka, които обикалят в нощна софия и завършват на паметника на съветската (окупаторка) армия и на националният празник ходят на бузлуджа или може би са те, прекалено е съмнително, но не става ясно. но не са лоши хора по принцип.

8

Габровец

преди 7 години

Да си поднасят цветята на костницата и на плочата, но каква работа имат при паметника на Васил Априлов?

7

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали осъзнавате какви ги пишете 26-27 години след ноември 1989-та. След още 80-100 години вероятно пак ще има такива като вас, които пак ще пишат същото. И те ще са без грам мозък в главата.

6

Баба Вуна

преди 7 години

Дали ако пуснат покемон с лика на Жеката около паметника на Бузлуджа,няма да се качат повечко хора?

5

Баба Вуна

преди 7 години

Недей так бе! С бомби! Тях Алцхаймер и деменцията ги натиснаха вече. Още някоя годинка и няма да могат да напълнят бунгалата на пионерския лагер в Циговчарк.

4

they call him skunka

преди 7 години

е сега нема ли некой suicider да се взриви на връх годишнината, да може поне малка част от тези политбюраджии да остане в историята..гадни ***!

3

ШибиРиби

преди 7 години

Купа Бузлуджа ?!Тенджера СъветскаиКюфтета Интернационал

2

дърт Реститут

преди 7 години

И Веско Маринов ??

1

Баба Вуна

преди 7 години

Старчоците на багажниците на соц-балканчета ли ще ги качват или с линейки?!