9

Анонимен

преди 7 години

Лаете по форумите, но само на ДАЕШ им стиска това да го пратят при Аллах, да го усмихва с шутовщината си! Даже дедо Мони се кани пак да Ви "оправя"... в 1825 дни!

8

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА, ТО ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА ТОГАВА!ПЛЕВНЕЛИЕВ - ЧОВЕК БОРЕЩ СЕ ЗА НАРОДА И ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОТИВ АГРЕСОРА РУСИЯ....

7

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Конституцията повелявала така!Абе П*ТЬО, таз конституция КОЙ я предлага, гласува и приема....И тъй като ВИЕ сте си я направили така, че да ви устройва, то НИЕ, НАРОДЪТ, ще променим ако трябва и таз конституция! Искате демокрация - това е демокрация, ако иска народът да няма депутати - то няма да има! И вие, там , много, ама много си играете с търпението на народа, и в скоро време ще има кръв! Само, че ти, П*ТьО, ще избягаш след края на мандата и ще отървеш кожата....Б*КЛУЦИ СКАПАНИ!

6

Анонимен

преди 7 години

Плевела вече е в историята. И не с добро.

5

Анонимен

преди 7 години

А когато държавният глава или военният министър, с изказванията си проявяват антидържавни и антинационални идеи, застрашаващи сигурността на държавата? Защо прокуратурата си трае???

4

Иван

преди 7 години

Пълна порнография на "държава и политици"!

3

Евроценности

преди 7 години

Росен Плевнелиев спаси Статуквото!

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на Плевнелиев , много стриктно е изпълнил заръките на Борисов и Герб!Ура , остават си 240 ура, Мвр шефовете са под контрола на Борисов ,ура ура ура

1

думи?

преди 7 години

думи немам за тоя