293

Наблюдател

преди 7 години

Слави трябва да подходи по мащабно - Екип да подготви Нова Конституция, сегашната е доказано вредна и да се гласува на Референдум. Крайно време е Референдума за основните и важните неща в държавата да е определящ а не НС или КС. Ако искате Швейцария да сме трябва да прилагаме тяхната с-*** т.е. Истинска не фасадна Демокрация!Сегашната конституция е измислена да обслужва единствено тези които са на власт.Тя е в основата да сме най-бедната държава в Европа!

292

Homer

преди 7 години

Честито Ви официално робство!!!

291

Опаа

преди 7 години

Славчо много не му се влиза в политиката, но сега ще влезе, от яд! То беше ясно, че така ще стане, защо се мотка толкова години не знам...!?

290

Шаран БГ

преди 7 години

Г-н Президентина е абсолютно прав !!Това е демокрация!! КОГАТО ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ОТНЕМА ФУНЦИИТЕ НА НАРОДА !! Когато една личност заплюва стремежите на народа към нещо по-добро за себе си и по-лошо за властимеющите - тогава това НЕЩО веднага става противоконституционно!?! А там не пишеше ли, че властта произтича от народа и нему принадлежи, а не на доказали се през годините некадърници и народомразци??

289

ицо

преди 7 години

Не бе не за друго,че може нещо да не ви е разбрал...

288

ицо

преди 7 години

Айде сега пак му скъсайте снимката на президента...

287

Анонимен

преди 7 години

Славчо,Додука,Янето...и още много други желаещи да ни ,,Оправят'' безспирно.Прав беше др.,,Янко''.......матрял има много.Балъци още повече.И все правата ни да оправят,и все конституцията да променят,разбира сене ,,За мерси''.

286

дебел депутат

преди 7 години

На България и са малко 240 депутата ,трябва да станат 480.Как престижно звучи 7 м България хрантути 480 депутата.

285

311

преди 7 години

Тъкмо те лансираха този референдум ЧРЕЗ него, за да го представят герой в очите на обществото и Трифонов да се намърда в политиката на бял кон! Независимо предаване ли?! В Бтв?!!.Да, доколкото съществуват извънземни....

284

Анонимен

преди 7 години

Нима има още заблудени да приемат референдума иницииран от Слави за алтруизъм?! Толкова ли феновете му са заслепени за избождащия очите факт, че шоуто му е пред закриване и дори тези, които здраво го крепяха на екран и спонсорираха, вече не могат да поддържат нещо тотално овехтяло и пошло. И затова онези които Слави така усърдно обслужваше през годините -мутро-олигарси и властоимащи(Бсп, Дпс ) сега ще му се отблагодарят като му помогнат да се намести в парламента на държавна ясла! Тъкмо те лансираха този референдум ЧРЕЗ него, за да го представят герой в очите на обществото и Трифонов да

283

Анонимен

преди 7 години

до Ариадна. чалгализиран попфолкър е тафтология *** чу.мо ***.овата хахаах

282

Анонимен

преди 7 години

До Ариана Какъвто и да е, но 1 700 000 гледаха концерта му по телевизията,а теб не те знаят даже и комарите.

281

Ариана

преди 7 години

Само чалгаризиран попфолкър в политиката ни липсваше - уууникална държава, но наистина това с намаляването на изедниците ми допада много.

280

Умен народ.бг

преди 7 години

Този маллоумен народ изпрати Бареков като евродепутат в Брюксел!И този народ искаш да решава съдбините ли !?Никога!Тези 700 000 гласуваха за Бареков и се издъниха яко!Те ли ще решават на референдум ?!Никога !

279

Анонимен

преди 7 години

Слави си има милионите,не е поискал да влезне в политиката,не го е направил.Няма смисъл толкова да го плюят некадърници,които не могат и един лев да изкарат на ден.Най-доволен е Недялко Недялков-прасенцето с розовите бузки.ПИК с лъжливите и прикрити писачи,които се правят на чисти монахини,сега са изпаднали в екстаз.Сега има да ровят в чуждото бельо,макар и тяхното да понамерисва.Тук срещам същите коментари,които виждам в ПИК.Жалки гнусни клюкари,*** на един луд,пишете си коментарите в ПИК,

278

Рали

преди 7 години

А уж сме демокрация и решава народа, а то решава К. Съд.

277

Анонимен

преди 7 години

Слави изигра сценката..." Шменти капели"... И наивниците отнесоха плувката...

276

Анонимен

преди 7 години

Слави ще взема поне 15 процента ако днед има избори, ако не и 20....лично аз заявявам, че не съм му привърженик, дори се моля предаването му да падне, но в тази ситуация ако той се кандидатира - ще гласувам за него, защоот може да спре ГЕРБ. ГЕРБ са най-голямото зло в Бългалия за последните 75 години.

275

Когато има желание..

преди 7 години

Само да припомня, че през 1989г именно народът промени конституцията. Не, не пряко. Просто народът искате промяна, а Народното събрание свика Великото народно събрание, което се вслуша в гласа на народа и ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ХОРАТА ИСКАХА. А сегашните "декократи" май ги е страх нещо, не искат да се вслушат този път в гласа на народа.

274

Анонимен

преди 7 години

Само да напомня на герберските т.р.о.л.о.в.е, че за любимата им партия на последните избори са гласували малко над 1млн. души. За БСП - около 500 хил. За този референдум са се подписали над 700 хил. човека. Според "вашата математика" това незначителен брой ли е и има ли значение какво мислят тези хора?