22

Анонимен

преди 7 години

Аз нямам нито едно,и като я гледам тази снимка ми става мъчно

21

Аз

преди 7 години

Леле мале,тези бебета сигурно излизат от само себе си без родилни болки!Аз имам 2 деца,искам още 1,ама трябва да има и как да се гледат не може да ги правиш,да ги раждаш пък какво ще ядат,какво ще обличат,дали ще се образоват да не го мислиш!Това не е редно просто не е!

20

Рушина

преди 7 години

Сектантска му работа! Ненормално... Това за пореден път доказва, че англетата са тъ.пи сектанти! Пък и с тоя брекзит... Пада им се!

19

АНОНИМЕН

преди 7 години

ЧАК ТОЛКОВА . И ТОВА Е НЕНОРМАЛНО.

18

художника

преди 7 години

Тая женица май не е от "ЕМАНЦИПИРАНИТЕ". Грижи се за домакинството и за възпитанието на децата, а не като "ЕМАНЦИПИРАНИТЕ" лигли, дето искат да са равни с мъжете, кариера гонят, правят се на независими и накрая остават стари моми или най-много с 1 дете."Демокрацията" е.а мамата на две или три поколения, затова мюмюните ще ни претопят.

17

Миро

преди 7 години

До зорко окоМоже снимката да е от предишната и бременност ;)

16

зорко око

преди 7 години

Хммм, на снимката има 17 деца, 18-то в корема на мама, а къде е 19-тото?

15

изумен

преди 7 години

За изхранване на 21 човека 300 лири на седмица????Е,това си е направо комунизъм.

14

Анонимен

преди 7 години

И тез деца като се задомят и народят деца, направо не ги виждам по семейните празници, трябва да си наемат цял футболен стадион в такива случаи.

13

Анонимен

преди 7 години

Тез определено не са пример за нормално западно семейство. Нали се сещате как по времето на Индира Ганди пускат реклама по индийските телевизии кое е нормалното семейство. Въртели на рекламата индийци с две деца, хубава къща и куче. Това бе жалък опит на западняците да си наложат ценностите отново. И направили анкета и 80-90% от индийците казали : "Тия хора на рекламата да не са болни, що имат две деца ? "

12

Анонимен

преди 7 години

Само още три и ще има за два футболни отбора :)

11

NAVIBULGAR

преди 7 години

Направо невероятно, но факт!Да са живи и здрави!Трудно ми е обаче да си представя ежедневието в такъв дом.Представете си колко спални,тоалетни и прочие трябва да има в тази къща за да се чувстват всички комфортно.За какво домакинство и готвене става въпрос......

10

Машина за $$$

преди 7 години

Тея са милионери от децки надбавки.

9

анонимен

преди 7 години

като ги гледам дали има някои доктор на науките или всички са пекари

8

Българка до 4

преди 7 години

С най-голямо удоволствие ще взема пример, е, не 19, но 4-5 деца бих създала и отгледала, ако имам средства и условия за това.Само че, уви, докарани сме дотам, че да се радваме,когато успеем да постигнем такъв стандарт, че да е възможно да си позволим едно дете, най-много две.Това не е глезотия, а съобразяване с жестоките реалности и решението колко да са децата не го взимаме сами, а заедно с благоверния.Предполагам, не апелираш да ставаме самотни многодетни майки, а мъжете да си кривят шапките

7

Анонимна

преди 7 години

Щеше да е Шведска ако живееха в коптор и на социални помощи, но очевидно случаят не е такъв. Хората си имат възможности и са преценили, че ще имат много деца. Кои сте вие, че да им държите сметка? Издържате ли ги, сметките им ли плащате?

6

Уточнявай!

преди 7 години

До ТурчиНаТи не си турчин, а турчеещ се, ако наистина за твоето семейство създаването на 19-20 деца е традиция. Въпросът е да не чакате да ги храните за наша сметка. Ако сами се справяте, да са ви живи и здрави.Но ако сте решили вечно да сте на социални помощи, всички ние - останалите, ще настояваме за закон, предвиждащ тежки глоби за всеки, който създаде дете, на което не може да осигури издръжката. Глобите да се изплащат чрез принудителен труд в земеделието и по мините. Ще го постигнем!

5

Анонимен

преди 7 години

Убава работа, ама шведска.

4

Анонимна

преди 7 години

И защо да е отвратително? Да не би ти да им ги отглеждаш и храниш? Хората работят и сами се издържат, не са на помощи. Колкото искат - толкова деца ще имат, тяхна си работа. Вижте какви хубави бели дечица

3

Анонимен

преди 7 години

Българки взимайте пример! Стига гледахте романтични филми и да чакате принца до 45 години и тогава да се сетите, че искате деца!