24

of ванко -забраванко

преди 7 години

Кой направи "преврата" 1989???Великата тройка - Младенов ,Лилов и Луканов.

23

безпартиен

преди 7 години

Преди 30 години всички сте членували в БКП.На кого сте опозиция?Децата и внуците на ония дето дойдоха на власт на 9 септември са и сега на власт.Всички сте от БКП.Опозиция няма-стига сте ни лъгали!

22

ТОШО

преди 7 години

До *** лицемерка: А,ЕЛЕКТОРАТА НА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД 1989 Г. , ОТ КАКВИ ХОРА СЕ СЪСТОИ ? ОТГОВОР : ОТ КРАДЦИ , УБИЙЦИ ,ИЗМАМНИЦИ /НЕ САМО ТЕЛЕФОННИ/,ОТ БАНКОВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ ,ДЕМАГОЗИ И КАКВОТО ВИ ДОЙДЕ НАУМ. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

21

ИВАН

преди 7 години

До Другар: НАЛИ Я ПРОМЕНИХТЕ ПРЕЗ 1989 Г. ,ТАЗИ "КОМУНИСТИЧЕСКА "СРЕДА БЕ ,ДЖАНЪМ.ТАКА Я ПРОМЕНИХТЕ ,ЧЕ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ ОСТАВИХТЕ. САМО С НЯКОЛКО УКАЗА НА ЖЕЛЮ ПРЕЗ 1992 Г./ИМА ГИ В ИНТЕРНЕТ /,ЛИКВИДИРАХТЕ ВСИЧКО ИЗГРАДЕНО ОТ ТРУДОЛЮБИВИТЕ И ЧЕСТНИ ХОРА ,ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ БИЛО КОМУНИСТИЧЕСКО.СЕГА РЕВЕТЕ И ПАК "КОМУНИСТИТЕ" ВИ СА ВИНОВНИ. А, ИЗВИНЕТЕ ,ТЕ ВИ СЪЗДАДОХА -ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕТО ЗА МРЪСОТИИТЕ ВИ ,СЛЕД 1989 Г. РАЗБОЙНИЦИ И НИЩО ДРУГО НЕ СТЕ ВИЕ -СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТ

20

1234 : bum

преди 7 години

До Кирил Софийски Явно нямаш нищо Софийско. Сигурно си от Видинския клон на червените хмери.

19

Че ге

преди 7 години

До Ай ТиТи си АЙ ТИ, колкото аз съм АЙ СТИГА ОТ ВАС. И ако отидеш в чужбина, ще лъскаш чинии, може и руски самовари. ***

18

Кирил Софийски

преди 7 години

Така е ама сте такава пародия! Клакьори на властта ! Просто за вас вече трябва да мислим и говорим в минало време !

17

Анонимен

преди 7 години

"ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДРУЖНО ПОД ЗЕМЯТА!"- мини Перник.

16

Анонимен

преди 7 години

Даже и на себе си!

15

Анка

преди 7 години

А оня ден национализирахме едно шиле (овчарят беше задрямал, а Олег нещо прилъга кучетата) и обменихме с казанаджията половината месо за ракия. (Той и казанаджията е капиталист, аз виках да я национализираме и ракията, но командира - не, ще търсим широка коалиция и национално съгласие). После в землянката, си пуснахме от смартфона "Партизани, партизанки" (Тодор дъунлоадна долу на безплатното уай-фай 30 гигабайта наши песни). Така хубаво покрихме ребрата! Дано имаме и другия месец такъв късмет!

14

Ай Ти

преди 7 години

До КойвярванакомунисЗнаеш ли какво ще стане ако някой разбута плоския данък? Рецесия! Аз като АйТи специалист вземам 2900 заплата чисто. Която е минамалната която ме устройва за да не напусна БГ. Ако някой реши да ми отреже още 10% примерно ще си бия камшика и ще бачкам 3-4 хил евро на запад и моите данъци ще отиват при западните пенсиджъри а не при теб.

13

Койвярванакомунист?

преди 7 години

Да, да, социалната политика!!! ОСТАВА И ПЛОСКИЯТ ДАНЪК, ПРЕДЛОЖЕН И ПОДКРЕПЯН ОТ БСП!

12

Анонимен

преди 7 години

Нинова, аман от теб, вземи се скрий за малко да си отдъхнем поне през август!

11

Другар

преди 7 години

Мога да, Ви оприлича само на един организъм в природата, впрочем мисля, че сте мутирали от него. Това е вирусът. Настанява се и докато не убие приемника си и той не умира. Срещу, Вас трудно се изгражда имунитет. Ако боледуваш от шарка, няма да повториш, но от комунизъм се повтаря за съжаление. Въпросът е да се промени средата в която живеем и Вие, ще намалеете по естествен път. Хубаво би било преди да се разхвърчите от кихане и храчене да се прилагат ваксини, като съдебни действия срещу Вас и

10

Бояджиев

преди 7 години

Дай боже да сте все така горда опозиция вовеки.

9

Анонимен

преди 7 години

бсп....бсп..... вие срам не изпитвате!

8

Анонимен

преди 7 години

Буахахахахаха

7

Анонимен

преди 7 години

ДПС ще съберат повече гласове

6

Анонимен

преди 7 години

Ква опозиция два клана на БКП си прехвърлят властта.

5

Анонимен

преди 7 години

Останете си завинаги в опозиция! Горещо ви го желая! И без това нямате друга алтернатива в близките 50 години.След това ще изчезнете напълно като партия.