8

сминдух енд чесън

преди 7 години

А тези ръце вероятно не са от най чистите,да не кажа ,че направо са си мръсни, щом властта си я харесва

7

Анонимен

преди 7 години

"Тя пък обеща: Безпристрастност, обективност, прозрачност"супер клише!

6

:)

преди 7 години

Как шефката на най влиятелния контролен орган бе " назначена" спусната от ГЕРБ без да има възможност да се дискутират други кандидати. Защо ли, много просто. КФН ще пълни партийната касичка. Лично мисля, че корупцията в БГ по времето на ГЕРБ е достигнала вече нивата от БСП-ДПС управлението. Време е за избори.

5

!!!!!!!!!

преди 7 години

ДНЕС ИЗБРАХА НОВИТЕ И НА ЦЕНТЪРА ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ -УЖ ИМАШЕ КОНКУРС С ЯСНИ ПРАВИЛА .......... И ПОЗНАЙТЕ КАКВО ДВАМАТА ИЗБРАНИ ИЗОБЩО НЕ ОТГОВАРЯТ НА КРИТЕРИЯ ДА ИМАТ 3 ГОДИНИ УПРАВЛЕНСКИ ОПИТ......ЕДИНИЯ Е НА 27А ТРЕТАТА МИЛОВА СИ ОТ СТАРОТО РЪКОВОДСТВО И ИЗОБЩО НЕ СИ Е ПОДАВАЛА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КОНКУРСА!РАЗСТРОЙВАТ ДЪРЖАВАТА ДО ПЪЛЕН КРАХ БЕ ХОРА.........КТДЕ СТЕ БЕ...........

4

Анонимен

преди 7 години

Тя нямало да прави ревизия на тези преди нея АЛО - Калинкеее само бажаци ли ще вириш

3

МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ

преди 7 години

На пръв поглед кандидатурата на Караиванова на председателското място на КФН се издига от партия ГЕРБ но, под влиянието на Типинг поинт, фирма създадена през 2005 г. от Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, Светослав Божилов и покойния Александър Божков /след неговата кончина мястото му е заето от Иво Прокопиев/. Кризата с КТБ ще е детска приказка в сравнение с готвеното от Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Иво Прокопиев, Владимир Горанов и сие, голямо източване на държавата,пенсионните ФОНДОВЕ

2

1

преди 7 години

калинка караиванова,най-бедната калинка в герб,как ли е живяла досега,нямала никакви приходи,даже и акции за 300бона е нямала в КТБ,че те герберите всичките се поместват,под прага на бедността ,който е 295лева.

1

ОПАА

преди 7 години

Новоизмислената претенденка за шеф на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова гневно се изсули от отговора на въпроса на ПИК защо не е декларирала общо 300 000 лева, получени от КТБ, на която е продала ценни книжа от Е.ОН и ЧЕЗ, които се водят на съпруга.