12

Ради

преди 7 години

Защо сте толкова лоши ? На всеки може да се случи ! Няма застраховани ! А относно това дали баща му ще се "радва за купеното БМВ'' , НЕ няма ! И ни най-малко е "гад" както се изразихте! Познавах го лично и мога да застана зад думите си !!!! Не Ви отива такова държание ,жалки са такива думи в този момент !

11

Мери

преди 7 години

Колко зли сте всички!!!Дано никога не ви застига нещо такова-вас и семействата ви!!!Никой ли не мисли как е майката на това дете?А ако прочете помиите Ви?Долна *** сме хората,нисша раса

10

Анонимен

преди 7 години

Баща му да се радва за купеното БМВ сега.

9

Анонимен

преди 7 години

Мантинелата е за да омекоти удара.Този е карал като луд.Добре че няма жертви.

8

Бързал е

преди 7 години

Бързал е човекът.

7

Чикън

преди 7 години

21 годишен с БМВ. Няма смисъл да пишете повече, то е ясно.

6

Баба Вуна

преди 7 години

Екстра! Една гад,по-малко.

5

До 4

преди 7 години

А тези, които са с чисто нови коли, вкл. и чисто нови BMW-та, по-какво се различават от тези със 20-годишните коли?Хайде стига с тези щампи! Хора и коли има всякакви и да казваш, че всички са еднакви е меко казано не особено умно.

4

Дедо Шмърк

преди 7 години

Безсмъртните бързи и яростни с 20годишни BMVта един по един си отиват от този свят за щастие на всички този път без косвени жертви. Да се номинира за наградата Дарвин посмъртно!

3

До 2

преди 7 години

Всеки ден чета новини по нашите сайтове и ако знаел колко са неграмотни журналистите които пишат...представям си кви хора са..,

2

Джедай Мастър

преди 7 години

Според мен дума "самокатастрофирал" няма в българския език. И екипи на "Полицията". "Спешна помощ" и "Пожарната" се пише с редовни, а не с главни букви.

1

mdaa

преди 7 години

Смятай...