9

SS

преди 7 години

ааа, не-не, имате грешка - цените на хотелите у нас непрекъснато ще падат. Ще падат така, както трябва, и никой не може да ги спре!Останалото е ала-бала и празни приказки (или по-точно внимателно пресметнати спекулации, ама те не вървят.... :)

8

...

преди 7 години

България, морки, туризъм, планина, почивка!!!!??? Бре вие четете ли се за кво пишете бре! Ква е тая "статуя"!!??? Свързва ОРГАНИЧНО РАДЕЛЕНИ неща по тия земи тук! Пък ако добавим и думичките евтино и качество, то хептен отиде коня у ряката!

7

уау

преди 7 години

До Минувач-Брато,всички селяни така правят !

6

Минувач

преди 7 години

Най-добре си почивам вечер, когато си седна на чардака на вилата със салатка, студена ракийка и некой приятел в скайпа на лаф-муабет. Наоколо тишина, салатата е с моите, демек истински домати, ракията си моя, а не с менте с дървесен спирт и вечерята не е с остатъци от нечий обяд. А на другия ден чадърът и шезлонгът до надуваемия басейн са ми без пари и са винаги свободни. От водата в басейна не се изприщвам и не получавам разтройство. В стаята си имам всички екстри. Навън нема фадроми и мутри.

5

хохо

преди 7 години

Просто *** статия !

4

Анонимен

преди 7 години

Ами нали направихме толкова здрава ограда за милиони за не се повлияем от кризата в Турция.

3

морски

преди 7 години

Който пере милионите, пак ще ги пере.

2

До 1

преди 7 години

По същия начин ти обясняват защо като спада консумацията тока поскъпва - има постоянни разходи.

1

Анонимен

преди 7 години

Е как след като ще има спад от посещения(при хиляди хотели по морето, и по планините), цените щели да растат. Те и без това не за запълнени до последно хотелите, а и много стоят празни, та... не виждам логиката.