13

Веско

преди 7 години

Аз бих забранил изцяло рекламите на храни за деца! Основно са някакви *** в шарени опаковки. Как пък не видях реклама с "Изяж една круша"!

12

Гражданин

преди 7 години

А коя съвременна храна не е ГМО??

11

мех

преди 7 години

Само в България ГМО храните могат да пречат масово на хора, които пушат по цял ден евтини цигарки и пият евтин натравящ алкохол.Двойни стандарти до дупка.

10

Krom

преди 7 години

До Анонимен 16 - днес пред заплата ли си бате, та така истерично се мяташ върху всеки инакомислещ?

9

Суека

преди 7 години

Смешни глоби в бизнес за милиарди !!! Тук и някой да пусне отровни храни и да изтреби 1 000 000 българи пак ще отнесе глоба и условна в най-лошият случай !!! Баси пародията на държава взех преди седмица "скъпи" "кисели" млека от магазини Б**а уж истински , уж без сухо мляко и нз си какво . Е познайте на вкус дали не си приличаха ... нито кисели както си му е реда от 90-те началото , нито нищо и пак мек вкус като от сухо мляко или нещо подобно като съставка ! Аман от ИЗМАМИ мамка му стара !

8

Krom

преди 7 години

До бай *** - не бай ***, капака ще дойде когато Хилари седне в Овалния кабинет. Капак, който ще се стовари върху цяла Европа. На този под теб, да кажа, че преди време доста фермери в Латинска Америка си теглиха куршума, когато небезизвестен американски концерн им предложи новата реколта за определена цена. Агресивните ГМО култури са еднократни. Следващата година пак си на прага на Монсанто. Продължавай да не разбираш. България в частност, въобще няма нужда от ГМО.

7

ха ха

преди 7 години

Пуснете си песента на Мина и Алберто и хич да не ви е.

6

манчо

преди 7 години

нали беше забранена ГМО храната в европа и България?????????

5

555

преди 7 години

Честито , американски прасета.

4

Юм

преди 7 години

До АнонименПроблемът не толкова ГМО растенията, колкото препаратите с които се обработват. Купуваш си семена и трябва да си купиш и специален препарат. Например Монсанто и техния продукт Раунд-ъп за който доказаха, че причинява рак. Официално въртят и сучат, че можело да причинява. Както за аспартама!

3

Анонимен

преди 7 години

Продължавам да не разбирам истерията на хората по ГМО. Те са напълно безвредни, но повечето от простолюдието дори не знаят какво е ГМО, но явно е вредно, нали е генетично!А в реалността, ГМО е например пшеница, в която е активиран ген за издържливост срещу вредители, или гена за растеж е усилен в експресията му. Нищо повече.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво значение има, след като деца пак ще ги ядат...

1

Чикън

преди 7 години

А може ли без реклами на ГМО храни или печалбата си е най-важна.