8

Анонимен

преди 8 години

Иво Карлович отстрани 12-ия в световната ранглиста. Само *** не би разбрал, какво означава това. С победата си над Шаповалов Гришо си осигури $50990 и 90 точки за ранглистата. Ако победи Иво Карлович точките и доларите се удвояват.Давай Гришо!

7

до 5

преди 8 години

Онзи "полупенсионер" има в в последните си 2 турнира - 2 финала, единия спечелен, явно го бива в тениса, щото не е като все Григор да е побеждавал за да ги играе тези финали. Омаловажавай си своите успехи, в АТП и 17 годишните са добри. Между другото Григор без почти да се напряга, още преди мача с доктор Иво, вече направи над 50000 долара тази седмица, няма ли да му завидиш и за това :)

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен6--------------------------------------Достойни загуби наистина има. Достойна злоба - никога!

5

Обективен

преди 8 години

Браво на Гришо. Този 17 годишен талант в предишния кръг отстрани един друг талант - 21 годишен на 19-то място и шеметно върви нагоре в класацията.Иво Карлович, той сякаш преживява втора младост и с последно време върви все по-напред в класацията - сега е 27-ми и е най-високия сред първите 100 - 211 см.Гришо вече прибави нови точки и очаквам да го видя на по-предна позиция в ранглистата.Успех на Гришо и срещу Карлович.

4

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега достойна загуба от хърватина

3

Анонимен

преди 8 години

ако играе все срещу 16-17 годишни има някакви шансове. Само дето следващия му съперник е полупенсионера Иво Карлович, на 37 години. Играта му се състои единствено от сервис. Срещу такива нашата селфи звезда не може да играе

2

Анонимен

преди 8 години

Навъдиха се баджанаци и започна да бие. Когато жената е щастлива и мъжа просперира.

1

е

преди 8 години

На кой ли му пука.