15

Анонимен

преди 7 години

Чикън, това е просто твое мнение, че има по-здрави апарати. Не мисля че се цели някаква рекламна кампания на медии и подобни конспирации. Apple си плащат за рекламни кампании като всички други. И това може би е една от малкото компании на които не им трябва много реклама.Да продадеш 1 милиард телефона не е малко! Колкото и да го отричате, Apple успяха да създадат култ към продуктите си, и това не е заради зомбита или тайни рекламни кампании и медийна пропаганда а поради дизайн и качество.

14

Марто

преди 7 години

На Запад да имаш айфон не е абсолютно никаква гъзария. Само в изостаналата ни комплексарска държава айфона е доказателство за социален статут. Относно това дали еппъл са номер 1: само този, който не е имал продукт на тази компания, може да твърди отбратното.

13

Чикън

преди 7 години

Радвам се, че живееш там, където на никой не му пука. И аз искам така...В България обаче е въпрос на престиж да се фукаш и да демонстрираш някакви скъпотийки.А това, че могат да си го продават на голяма надценка - ок, ама защо реват всички медии как са на загуба или това е част от голямата рекламна кампания за новия айфон. Реклама, за която плащат всички айзомбита.Единственото, което е различно в айфона е управлението на рам-а. Всичко друго е същото на двойна цена. Пък и има по-здрави апарати

12

Анонимен

преди 7 години

*** много се засяга на тема телефони. никой не ви кара да купувате на епъл, набутвайте се за евтините китайски *** които бачкат по три месеца мах.

11

Анонимен

преди 7 години

Чикън, не знам на кой явно му липсва самочувствие щом темата от смартфони отиде към самочувствие, че и коли даже. Аз живея на място където на АБСОЛЮТНО никой не му пука какъв телефон имаш. И пак ти казвам, това си е техен продукт. Слагат каквато искат цена. Който иска купува, който не - не. Не съм чул до сега на някой да му наложат със сила да купи iPhone. А вече са милиард продадените. Кофти, а?

10

Анонимен

преди 7 години

8, и колко струва един нов андроидиот ве? Толкова колкото и iPhone. Само че след месец цената му е наполовина щото няма никаква стойност. Аз купувам един 6+ примерно за $500 и след година го продавам за $400+. Самсуняка след година (ако още работи) цената му би била $150.А верно сетих се, т'ва щото 'сички онея дето купуват Apple са *** овце.:D

9

Анонимен

преди 7 години

Не съм побърксн фен на епъл, но понеже рсботя в сервиз за джсм-и, мога да ви кажа че има поне 30/40% разлика в качеството и използваните материали в сйфонитр и почти всички от китайските му "конкуренти".Вчера донесоха със счупен дисплей последния модел на хуаевей.Ами отвратителна пластмаса, с имитация на метал, със заден капак залепен, забележете, с "двойно лепещо". Няма такова менте, което да струва 600лв нов.

8

Чикън

преди 7 години

ХА-ха!Само те плащат патенти, само те имат разходи, само те имат дизайн, само те се развиват и "какво ли още не"....Със сигурност плащат патенти, защото половината хардуер го правят корейците...Купувайте си айфоните, фукайте се с тях, мен ме е жал за хора, на които самочувствието им идва от колата и телефона...

7

до 7

преди 7 години

Сигурно и Самсунг нямат разходи за патенти, технологии, но техните телефони са два пъти по-евтини и четири пъти по-добри! Че наглеците от Епъл откраднаха патента на Самсунг за дисплея.

6

Анонимен

преди 7 години

Бай *** от коментар 2 решил че реалната цена била 300-400 лев. Аве аланколу, ти смяташ ли колко разходи, патенти, дизайн и какво ли още не има около развитието на един такъв продукт? Или си решил че трябва да платиш само за частитеи сглобката в Китай?***, купувайте евтини андроидиоти най-добре. Така поне седите мирни

5

Анонимен

преди 7 години

Чикън, това си е техен продукт. Ако искат и 1 милион процента надценка ще сложат. Теб никой не те кара да го купуваш, нали?

4

Анонимен

преди 7 години

Абе колкото и да пишете глупости,че скъп бил,китайци,японци,със тяхните технологий и т.н............Мерцедеса си е Мерцедес.....

3

Чикън

преди 7 години

Да пробват с 1000% надценка, може и да им потръгне.

2

Анонимен

преди 7 години

Га падне до реалната си цена от 300-400 лева може да го купа.

1

Анонимен

преди 7 години

Китайците го начукват яко на технологичния гигант. Техните смартфони, отдавна задминаха американците по технически данни и екстри.