13

брейчев

преди 7 години

Точно Радев, заради когото гръмна Петолъчката, "разпродаде" хиляди тонове оръжия и боеприпаси от МО уж за утилизация. На документи се утилизираха, а на практика се изнесоха. Така човека си придоби 2-3 къщи и апартаменти.

12

Анонимен

преди 7 години

"унищожени и обезвредени едва 400 тона боеприпаси" Айде БЕ то по всички клипове в тубата се вижда УТИЛИЗАЦИЯ в Сирия и Урина надпис БГ.

11

Шматко фон Хамургси

преди 7 години

Опалянка спряха трафика на джепане към ислямистите и то се оказва сега че залешава СМЕХ Престъпниците на съд за дето онищожиха толкова предприятия и убиха толкова хора .

10

Абдесалам

преди 7 години

Въи туи много нещо ! Дайте ги на мен многоо ми трябват.

9

Анонимен

преди 7 години

Вземат пари за утилизация а не правят нищо после склада изгърми И малките деца вече знаят за далаверата ама прокуратурата не знае!

8

Амуджахидин

преди 7 години

Въй, кът прочетох заглавието лигите ми потекоха.

7

капитан

преди 7 години

Голяма далавера има в тая работа. Складовете се охраняват от 1 фирма близка до властта и си делкат едни парици. Обезвреждането на продукцията е поверено на друга фирма, която е още по-близка до правителството. От бюджета излизат едни милиончета, които потъват в частни джобове. Плаща се за цялото тегло на боеприпаса, но той се разглобява метала се продава и взрива се взривява на полигон. Двойна печалба. Да не ви приказвам с бойната техника какво правят. Има още мноооого за крадене....

6

Krom

преди 7 години

И МО няма съответните 4,5 милиона за утилизация? Е хайде стига вече пошлости. Ха на бас, че толкова ще изхарчат тази година за да джиткат със служебни коли и за канцеларски материали. След като похарчихме Българската армия, защото някои политически шутове, да не кажем - всичките при така наречения "преход", който заприлича на лутането на Библейския народ в пустинята, се страхуват от "преврат", сега какво да правим с боеприпасите? Ами заврете си ги в охранените генералски ауспуси.

5

Анонимен

преди 7 години

МО не трябва да е с толкова бюрократична, канцеларска структура. Армията в такива случаи трябва да действа по професионално усмотрение и с цел опазване на сигурността и реда, без съображения с тръжни процедури и тем подобни. Но такава армия на никого не изнася.

4

persian

преди 7 години

Значи всяка година дават по 6 млн лв, а може еднократно да ги унищожат за 4.5 млн. Това е *** очеизвадната схема за точене на средства и после " ми ние нямаме пари за техника и гориво". Как тия *** не ги захване.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"НЕСА"... точно ти пък да поправяш правописни грешки...

2

Анонимен

преди 7 години

ИМАТЕ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА НЕСА ЦЪКАЩИ ,А ЦВЪКАЩИ!

1

Анонимен

преди 7 години

Вместо да плаща, МО да пусне боеприпасите на пазара... 10 лева за кило, за два дни ще продаде всичко и милиони ще изкара...