8

ined

преди 7 години

И най-важното: Колкото и да изглеждате скъпо облечени все ще си останете евтини кифли

7

Анонимен

преди 7 години

Аз например намирам жените с фереджета и тотално забулени страшно сексапилни! :))))))) Какво по-евтино от това да грабнеш пердето от корниза. :))))

6

Анонимен

преди 7 години

Скъпи дрехи има в магазините за втора употреба. Марки, етикети, Пакорабан, Босс, Обутт, Преобутт.

5

Анонимен

преди 7 години

Просто бъдете себе си. Не да копирате някоя си жена мъж. До обсебване. Не можете да прекриете липсващата ви класа.Рано ил.. късно ще си проличи че не сте прочели една книга. Но сте с големи претенции все едно сте от големото добро утро. И с високомерно държание. Самочувствие без покритие.

4

Да бе да

преди 7 години

Опита, да "изглеждате скъпо облечени", но без реално да сте "скъпо облечени", води до сто процентов кич. И издава скритите мераци, да сте част от "богаташката прослойка", без да имате покритие на въжделенията ....

3

Анонимен

преди 7 години

Да Ви го кажа по друг начин !"Хубавия кон и под скъсан чул си личи !!"Не се напъвайте излишно !Ще Ви разкрият !На сутринта !!)))))))))

2

сипли дъ бест

преди 7 години

Шал ?Кожен колан?Колие ???!!Илюстрацията към статията изглежда май е условна. Не ви трябват шалове и прочие.Относно обувките, никой мъж няма да ахне заради обувките ви . Ако момичето беше с кецове пак щеше да е толкова ефектно.Ако имате за цел да изглеждате скъпо облечени, това е грешка . Имайте за цел да изглеждате приветливо. Свежият вид е привлекателен . "Скъпият" е дори ужасно отблъскващ. Пример - персонажите от "Сексът и града" . Тотално зле Но това е ако държите на мъжкото мнение .

1

Анонимен

преди 7 години

Има ли някой "трик ",как да изглеждаш че си прочел няколко книги повече ,ако изобщо не можеш да четеш ?!?