39

Анонимен

преди 7 години

Наръчник на беженеца-В БГ.има нечовешки условия на живот,а икономическата ситуация е много лоша.Избягвайте БГ,ТАМ Е НАЙ ЛОШО.

38

Сиси

преди 7 години

До КНСБ,да ви дам идея,за проучване на малки и средни предприятия,колко получава шефа.В един шивашки цех работят 35 души.Изработват 3000 броя ризи за месец.При опаковане се поставя етикет с цена 40 евро.Шефа ползва средства от еврофондове-за саниране на цеха,нови машини ,храна за работниците,която те не получават,за новопостъпилите Бюрото по труда му плаща 6 месеца осигуровки за начинаещия.Работникът получава 300 лева.Колко получава шефа.без разходите?

37

Сиси

преди 7 години

След някоя година няма да трябва КНСБ ,няма да има къде да си правите статистики.Народа бяга.

36

Сиси

преди 7 години

Докога КНСБ,Подкрепа и други такива,ще взимате тлъсти заплати,от членски внос на работещите,а нищо друго не правите,освен да пишете стъкмистики.Вие Димитров,какво правите,като защитници на работещите роби в България.Чешете си езиците и задните си части по цял ден.Още едни лапачи на хранилка от народа.Вместо да пишете едно и съо няколко пъти в годината,внесете закон за почасово заплащане,не по малко от 5 евро на час в цялата държава,затова ви плащаме заплати,защото и от вас зависи !

35

дебел депутат

преди 7 години

Какви 556 лв са ви нужни,минималната заплата в България е цели 420 лв или 330 лв, и не трябва да мърда поне още 10 години.Геноцида спряма вас трябва да продължи.В България трябва да останат депутати,министри нападжии,съдии,лихвари и,роми и бакшиши.

34

Анонимен

преди 7 години

Да ни изкара държавата документи че сме със статут на бежанци и да се махаме Германия ,Белгия,Дания,Франция,Италия, кой на къде види.

33

Анонимен

преди 7 години

затова билетчето , куфарчето и направо при роднините в Германия . тука вече не се издържа .

32

Анонимен

преди 7 години

Нашият лев или лъв не може да излезе от Златната клетка , в която е заключен с 1335 катинара .

31

Темата е ,

преди 7 години

мехлем за ;изтрадалата;българска душа,колко трябва да взема,а колко трябва да дам.Кога ще прочетем нещичко по тази тема

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"бедни"които не могат да си купят луканка през ден и да се хранят по ресторанти поне три пъти седмично ТОВА НЕ СА БЕДНИ,а ми се струва че кнсб точно такива критерии вкарва в "минималната издръжка"аланколу, луканка не съм си купувал от Коледа, а ресторант ходим само по рожденни дни. жена ми е безработна, с 2 деца съм и взимам колко дават в статията ! Всичко стана много скъпо, и основното перо става храна. Парите стигат, но дотам - от заплата на заплата! дано моята скоро почне работ

29

къде ни докара ГЕРБ

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 60% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.

28

Анонимен

преди 7 години

абсолютно - аз имам малко над 500 лева брутно - 437 чисто - и с тези пари мога само да ям и то ако се свивам, да си купувам риза или панталон запо 50-60 лева на 2-3 месеца, да си плащам данъциет и чат-пат на шест месеца - три-четири книги в рамките на 40-45 лева. За нормален живот - без лукс, и без да си женен - ти трябват поне 800 лева ако живееш сам, ако ще водиш гадже на разходки, кино и т.н. - поен 1000 лева, а ако и дете ще гледаш - поне 1300-1400 лева.

27

Анонимен

преди 7 години

Тия статистики се правят от някакви клошари. 550 лева на месец на човек му стигат колкото да не умре от глад и ако си купува дрехи втора употреба и се къпе веднъж или два пъти седмично.

26

някой

преди 7 години

До Анонимен 38 Ако кажеш и какво работиш , може и да ти повярвам

25

Анонимен

преди 7 години

Бедни, а кръчмите са пълни.Всяко семейство има по 2 коли.Всички показват снимки от екскурзии в чужбина.Егати бедните, само мрънкат и се оплакват.

24

Анонимен

преди 7 години

556 лв. = квартира извън София, между 200 -300 лв, ток и вода през лятото - 40-50 лв,предполага се автобус или собствен превоз - 50-100 лв на месец, телефон, кабелна интернет ако има - 20-40 лв, до тука станаха май 500 лв, за храна оставяме макс 100 лв на месец :)аз със 1000 лв сам не мога да се издържам, само тока зимата ми е близо 180 лв.... за храна давам не по малко от 20 лв на ден...ако КНСБ ако се хранят с хляб и сол може и 550 лв да стигнат, инак не виждам как е възможно !

23

анализ

преди 7 години

До Анонимен 40--Няма вече хляб за инженери ... Занапред все по-ценни ще бъдат професиите, в които човешкият фактор е висок, т.е. дейности в които работата се извършва с минимално участие на машина и /или компютър.Колкото по компютеризирана е една длъжност, толкова заплата ще е по-ниска, защото човека няма да е решаващ фактор!

22

Анонимен

преди 7 години

Кочо, *** си тури край на живота. Аз официално не получавам 1 лв. доход, но имам апартамент 115 кв.м. с гараж 35 кв.м. и две коли. Бачкам частно когато ми е кеф.

21

Анонимен

преди 7 години

Заплатата ми е 3400 лева. При демокрацията умните и работливите са добре, само мързеливците и некадурниците са бедни и се оплакват.

20

Анонимен

преди 7 години

До ВЕР АЛЛАХа купи ли вече на дъщеря си шалвари и на сина си фес?