71

Стефан

преди 7 години

Фрау Меркел, в едни други времена вашия сънародник Ото Скорцени с една СС дивизия би ликвидирал Ислямска държава само за няколко дена!!!!!

70

Бъзика

преди 7 години

Колко субективна и безпристрастна статия, ни следа от пропаганда! Тази статия е чист пример за независима журналистика от най-високо и професионално естество!

69

Анонимен

преди 7 години

бойчо бойчо в стремежа си да се харесаш на господарите си крадци /ционисти/ си надул бузи. явно много френски език - устно си научил. браво маладец продължавай така. С *** НАПРЕД !!!! хахаха

68

124

преди 7 години

*НЕ са бежанци

67

124

преди 7 години

ЕвроПОПУЛИСТИ?! Значи, които не си затваря очите и казва в прав текст, че това организирано нашествие от агресивни и предимно мъжко нашествие от нетолерантни и несолидарни към другите религии орди са бежанци е ПОПУЛИСТ, така ли???? И какво като има родени в Европа емигранти, да не би по акъл да се различават от сегашните нашественици?!

66

Анонимен

преди 7 години

Бежанците от последният поток още не са се окопитили и организирали.Така че не омаловажавайте техните възможности.Те чакат сигнал за да си покажат рогцата на какво са способни.Затова докато е време всички в лагери заградени с телена ограда през която тече ток и миниране отвън!

65

държавната софра

преди 7 години

До Екатерина ДиамантоваМдаа, всичките ни държавни писарушки си живуркат, сякаш получават поне по 5 бона месечно. Как става този номер, освен с допълнителни приходи, не знам. По-интересния въпрос е срещу какво ЕС търпи (толерира) корупцията им.

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗапознай се с фактите и ако можеш ги коментирай. Това твоето е чисто и просто тролене. Виж данните на СБ и Евростад, например. Ако там пише, че БВП и средната им заплата са по-високи от нашите, ритуално си счупи клавиатурата и си тури един надпис на челцето - "троля за 20 стинки на постинг и завиждам на Бойча, че получава много повече за същото".

63

Анонимен

преди 7 години

Напъплиха отново троловете да защитават тлъстия глиган. Що пишете постове за стотинки, нали уж в европейска България има нормални заплати, с които да се живее добре ? Буахахаха

62

Майк

преди 7 години

Цитат"Бежанската политика на Меркел е трън в очите на десните популисти. Но критиката им е спорна. Нападателите от Вюрцбург, Ансбах и Мюнхен не са пристигнали на Запад с последния бежански поток."Напълно вярно, ВСИЧКИ ислямистки диваци, цветнокожи и подобни трябва да се изгонят без значение кога са дошли, дали са родени там или не, защото въпроса е расов и религиозен, нещо което бъзливите либерасти се боят да назоват. Тези хора трябва да се изметат от Европа по расов и религиозен признак.

61

друг анонимен

преди 7 години

До Анонимен Просто се опитват да сложат знак на равенство между "популисти" и "демагози". И , разбира се, всичките им опоненти са популисти. Само че алтернативата на популизъм, въобще не е обратното на демагогия. Нека си я карат с тази реторика, тя е много лесна за оборване. Не че нашите преписвачи на чужди статии си имат и хал хабер за какво иде реч.

60

аман от опорни точки

преди 7 години

До Анонимен Средната заплата е по-ниска у нас, отколкото в Русия. По-нисък ни е и БВП на глава от населението, както са ни по-лоши и демографските тенденции. По много други критерии също сме много по-зле. Научи си опорните точки. Става дума не за средната, а за минималната заплата. В някои страни дори няма МРЗ, а у нас стотици хиляди работят за по-малко от т.нар. ни "минимална" заплата. За да е още по-весело.

59

коментирай с лекота

преди 7 години

До Списък Най-забранена е критиката към меркелица, както и някои други подробности. Явно са им важни. А някои думи ги цензурират, въпреки че ги срещаме дори в заглавията на собствените им статии. Но това е бял кахър.Понамирисва на продажничество. Колко ли е тарифата?

58

Анонимен

преди 7 години

Пак се толерират откровени ругатни и призиви към насилие, а се трият кротки и аргументирани постове, опониращи на медийната пропагандна линия. Свобода на словото по нашенски и самопризнание за интелектуална немощ.

57

Българин от Германия

преди 7 години

Тези т.н. "популисти", както и Алтернатива за Германия, са представители на здравомислещата част от населението на Европа. Аз ги подкрепям напълно. За това което се случва сега в Германия и Франция предупреждавах още преди година, но доста от моите германски приятели пренебрегваха опасенията ми и защитаваха политиката на Меркел. Сега тези хора са объркани, но все още не са се обявили срещу Меркел. Какво трябва да се случи още ?

56

Екатерина Диамантова

преди 7 години

Всички европейски политици на власт са корумпирани. Те корумпират марионетните правителства на новоприсъединените държави.Как да си обясним например, че една чиновничка търкала бюрата на разни канцеларии с 1000 лв. заплата, като Екатерина Захариева например, сега Министър на правосъдието, носи на себе си всеки ден различни тоалети, които не са по-малко от 50 000 Евро, едрички диаманти на ушите и очила за поне 5-6000 евро?Тия политици не живеят на този свят, те са цинични, дебелокожи и аморални

55

Анонимен

преди 7 години

бОли я Меркел,нали си има охрана.

54

Списък

преди 7 години

Думата, която е обратното на чисто и забранена тук. Явно епидемиологията е забранена в основата си.*** е забранена (jurnalia)

53

Алекс

преди 7 години

Чи има ли по-голяма популистка от Меркел, която обявява, че може да помогне на "страдащите" в целия свят без значение от цената? WELCOME, а добре ли е? Какви са тези другите популисти, който просто благодарение на здравия си разум тръбяха какво ще стане и всичко това сега се случва! Защо няма дори и една единствена статия в сайт като този, че Меркел направи огромна грешка и с оглед на на друго, а на фактите, това е неоспоримо!

52

Анонимен

преди 7 години

Браво на авторчето , поработило е здраво върху тази така наречена "статия" , само не е обявил колко пари е взел за слугинажа!