13

Англия е тъпа

преди 7 години

Англия е предателят на ЕС, добре че се махна! ЕС вече не я иска, направиха му услуга!

12

Уууу за Англия

преди 7 години

Предателство!? Ако не знаете, англичаните са давали пари и оръжия на турците да к.олят българи!!! Който обича Англия е народен предател!

11

Анонимен

преди 7 години

Няма достатъчно думи за да изразя отвращението си от поредната брюкселска комсомолска глупост, която ще трябва да прахосва поредните пари на вятъра от оскъдния държавен бюджет за повече от ненужна.церемониална показност! Вероятно ще изберат да ни представлява чалгошоуменът Сл.Трифонов, който по това време със сигурност ще е или президент или ще се е намърдал за посланик в Брюксел, най-малко може да им изнесе един от "великите " си турбо фолк концерти и така.със сигурност ще се говори поне една петилетка за "музиката на България "! WHO CARES BY THE WAY ?!!

10

Българин

преди 7 години

Абе, тая некадърница да не би да се гласи за папкането!Аман от нея, за нищо не става, ама за нищо...!

9

Анонимен

преди 7 години

От цялата работа разбрах само,че пак,ще правим концерти и съответните им банкети,голяма визия,голям пробив за България,няма що !

8

BGexit

преди 7 години

BGexit 2017!

7

Анонимен

преди 7 години

Ами така е. За някои българи, председателството ще е златна мина да се нагушат с пари, а за обикновения българин остава гордостта, че ВИДИТЕ ли някой можел да се сети че е българин покрай еди кое си културно събитие. Тази докога ще я търпят? Пореден пример за намесата на ЕС и Щатите във вътрешните ни работи. Цял народ не може да я трае, те я слагат за вицепремиер, че и министър на образованието. Срам и позор.

6

me

преди 7 години

Не мога да разбера защо Шенген се споменава изобщо? На кой български гражданин му пука дали е в Шенген или не? Разликата е в едно показване на лична карта на границата. Вместо да говорят постоянно за него да питат кога земеделските субсидии в България ще са на нивото на Франция, така че да имаме някаква полза от единния пазар, да говорят за инвестиции в големи научни и технологични проекти (със съфинансиране от БГ), това е лицето на България, не някакви културни мероприятия.

5

Анонимен

преди 7 години

E сега вече Кунева ще краде като за последно, сега й е паднало...

4

Анонимен

преди 7 години

Ами,кой ни кара да "го поемаме така" това оскъпено "председателство"?Че щом през август "институциите" не работели,какво ще го "дръвчи",това "задседателство"?!Затваряйте го и него ,докато височайшето" м***лоумие, си почива от "мисли", по кривите краставици и щастливите кокошки,А НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ГО ХАРИЖЕТЕ ДА СИ ГО ЗАДСЕДАТЕЛСТВА НАПРАВО ШМЪРКЕЛИЦА С НЕЙНИЯ РАЙХ!Стига сте крали ошашавения абориген,той и без това вече не знае,къде и ЗАЩО, се намира.

3

Анонимен

преди 7 години

Честно казано, аз не знам дори коя държава е председател в момента. Камо ли да и знам на тая държава празниците и културните особености (може и да ги знам, но не заради председателството).Така че много се съмнявам, че преобладаващата част от европейското население ще научи за 24-ти май и т.н заради нашето председателство.

2

Анонимен

преди 7 години

Щом ние ще председателстваме ЕС, това означава, че най-вероятно тогава ще се и разпадне. Още от сега ги виждам втикосани бивши комсомолски секретари потриващи ръце за комисионни.

1

Анонимен

преди 7 години

Потъна британик.