22

Анонимен

преди 7 години

КОЗИРОГ МОЛЯ ТИ СЕ ПО СМОТАНА ЗОДИЯ НЯМА ПОЗНАВАМ КОЗИРОЗИ И РАЦИ ПО УМРАЛЯ ЗОДИЯ НЯМА КОЗИРОГ И РАК

21

Анонимен

преди 7 години

В 90% оттук присъстващите не са наясно Жената, Мъжа с който ходят на срещи коя зодия са. Не си с Жената Зодия, а с Жената, която те е привлича по един или друг начин. Харесваш Жената, а не нейнта Зодия.

20

Как така?

преди 7 години

Истината е това:1-телец, 2-овен, 3-везни, 4-дева, 5-рак, 6-скорпион, 7-стрелец, 8-водолей, 9-близнаци, 10-риби. Това е!

19

Ани

преди 7 години

Човек до някъде зависи от зодията си, но само до някъде. А ако от мен зависи, това е за най-т.ъпите зодии. Риби, не се обиждайте, ако не сте навършили 15 все още можете да си промените характера!

18

N_7

преди 7 години

Най-умни са... Може би... Телците, овните... Везните, девите... Тези и точка. Никакви риби!

17

Оля

преди 7 години

23, не е защото не се понасят. Аз не съм везни, пък съм на твойто мнение.

16

Овне

преди 7 години

N_1 РИБИ!?!?!? Този, който го е писал това е зодия риби, съсигурност. Това е най-*** нещо, което мога да видя! Рибите са най-тъ.пите.

15

Охх

преди 7 години

Рибите жени са най-гадните заедно с козирозите жени. 1, козирозите не сте умни. Умните козирози са зубари отвсякъде.

14

Що за тъпа статия!?

преди 7 години

И е хубаво че не пишат козирози. Козирозите са... Много завистливи. И... Много злобни. А може би просто козирози и везни не се понасят.

13

Анонимен

преди 7 години

Сигурност зодия "Жypналиcт" няма как да присъства в топ N на най-интелигентните зодии.

12

Анонимен

преди 7 години

Водолей и Риби все едно една майка ги ражда. Долни мръсни невежи. Постоянно се ровят в живота и начинанията на околните. В никакъв случай не блестят с ум знания и качества. Раците са позитивно зредени хора с заразен интусиазъм и аналитични способности. Широко скроени.

11

Ttt

преди 7 години

Водолей- алчни, Близнаци- много злобни, Рибите- готини!!!!

10

ШибиРиби

преди 7 години

А от представителите на зодията Риби, най-умния е ШибиРиби

9

Лъв

преди 7 години

Днес. бг моля ако е възможно, да не ме препращате към други сайтове, а да си пишете на място характеристиките за моята зодия? :)Лъвовете имаме голям интелектуален потенциал, но дали го използваме винаги в наша полза -това е отделен въпрос. Чувствата доминират С 15 съм напълно съгласна. Забелязала съм че Водолеите са много умни, но са и много алчни , жената водолей е по-добра като че ли.9, сгрешил си с 1 зодия: Телците са по-зли от близнаци! По-отмъстително и злопаметно същество от Телец не познавам и те са всъщност най-нарцистичните по натура. Естествено имам някого впредвид, може б

8

Представих си ги

преди 7 години

Водолеят е умен, но е много алчен и когато се втурне към нещо с цел да го придобие, забравя, че и останалите хора имат интереси и не прощават на онзи, който силно ги наранява и много ги ощетява само за да изкяри нещо дребно. По този начин си създават доста врагове, а когато се засилят да ударят джакпота са слепи за всичко друго, играят ва банк и почти винаги губят - пак заради неспособността си да се сетят, че и околните са хора и ще се защитят, когато някой ги ограбва или унищожава.

7

Представих си ги

преди 7 години

познавам отблизо хора и от четирите посочени в статията зодии. Вярно е, че не са глупави, но в характерите им има специфика, която често ги поставя в положението на губещи.Рибите се назлъндисват, имат претенции, изчакват голямата печалба в живота и често остават с празни ръце.Близнаците са избухливи, без да искат настройват доста хора срещу себе си. Освен това често се предоверяват и когато се усетят, че са сгрешили, вече е фатално късно.Ракът е много черноглед и така отблъсква околните.

6

До Козирозите

преди 7 години

А на бас, че накрая за всеки плюс на вашите коментари, ще има по 11 минуса :)

5

Анонимен

преди 7 години

Най зловещата зодия е близнак- няма такова долно същество.

4

Анонимен

преди 7 години

до 1 Козирозите сме много проникновени, но близнаците ни бият! За мен са най-умните от тази зодия от всички други именно те, защото сда и инициативни, а на нас козироците ни липсва това.

3

Discovery

преди 7 години

До 3:Браво бе Хорейшио, добре че си ти, та да ни светнеш, че инак всички сляпо вярвахме в тея неща :D :D :D Ти да не си опериран от чувство за хумор бе??? 90% хората дето ги четат тея неща ги четат от любопитство и да се усмихнат, щото винаги ще намерят нещо дето могат да го свържат със себе си. А той милия тръгнал да ни обяснява, че няма нищо общо... е то за всеки е ясно, че няма общо с реалността