29

Кирил Софийски

преди 7 години

Браво Лукарски! Само що не плащате на работниците ?!?! Защо печалбите отиват в ръцете на "Бизнесмени" ???? И защо заводите се взривяват и избиват работниците ?!?!

28

втора употреба

преди 7 години

Преди години, български мошеници обещаха на НАТО да утилизират българските МИГ-21бис. Беше съобщено, че Миговете вече са унищожени, но те не бяха унищожени, а бяха продадени на украински мошеници. Украинските мошеници пребоядисаха и пренабиха серийните номера на самолетите и ги продадоха, като "втора употреба, след капитален ремонт" на мошеници от хърватската армия. Самолетите са много хубави, само дето не могат да летят. Въпросът ми е, да не би тези самолети, "втора употреба" ще бъда закупени отново от България и ще ни бъда пробутани, като "чисто нови"?

27

маде ин Булгари

преди 7 години

Скоро в братска Америка започват да продават най-новата версия на Калашников - АК-Алфа!

26

Qwerty

преди 7 години

Какво се правите на моралисти. Нали ние ако не им продадем друг ще им продаде. Оръжието не убива, хората убиват.

25

Факт

преди 7 години

Всъщност става дума за оръжие и боеприпаси,които американски фирми доставят на "умерената" (и не чак толкоз умерена) опозиция в Сирия.Същите,дето оня ден заклаха 12-годишно момче пред камера,а преди 2 години демонстрираха канибализъм.Иначе за ИД отива много малко българска продукция-само тая изкупувана от С.Арабия.Но както се казва-грехът си е техен.

24

и последен отговор

преди 7 години

И руснаците си имат канали за снабдяване на оръжие, но те се ръководят директно от службите и разпространяват основно старо съветско оръжие. Затова винаги има изобилие от оръжие за горещите точки в света. Да ни е честита съвремената цивилизация на лицемерието в която живеем !!!

23

Отговор

преди 7 години

Чрез тази схема се изягва неудобното обясняване пред простолюдието " Какво прави американска бойна техника в тази или онази групировка ?". Много по-лесно се обяснява "Ами контрабандно оръжие идващо от известна контрабандна и корумпирана страна". Освен това не се разпространява модерно оръжие срещу което евентуално утре трябва да излезат американски войски. Ако нещо излезе наяве се обвинява кухата американска фирма, а правителството и службите чисти.

22

Анонимен

преди 7 години

Вярно е,че произвеждаме качествено оръжие,но ми е интересно какъв е приносът на Лукарски за това?

21

Анонимен

преди 7 години

Кого ще въоръжават янките сега? ИД в Сирия или клетките й в Европа?

20

Анонимен

преди 7 години

Закарайте делегацията на полигона и им дайте да пострелят с гранатомет. Ще стискаме палци да е от "онази" серия. :D

19

Отговор

преди 7 години

И за да не остава съмнение ще събера 2+2:Оръжието се купува за стотинки за "американския пазар", но после незнайно как се появява в ръцете на удобни групи в горещи точки на света като например Сирия. Наскоро излезе едно изследване в Сирия, което показа произхода на боеприпасите според гилзите намерени на бойното поле. Оказа се, че основната част са руски, китайски и български. С тази схема американците си измиват ръцете и после коя е лошата, контрабандна и корумпирана страна? Удобно и евтино...

18

Въпрос

преди 7 години

Оръжието произведено във ВМЗ се купува легално от американски фирми уж за американския пазар. Но! на американския пазар е разрешена продажбата само на стрелково оръжие, а голяма част от закупената продукция от ВМЗ, Арсенал и др. са противотанкови РПГ-та и други подобни... Появавя се въпроса защо на американските ни партньори са им нужни сравнително морално остарели съветски модели оръжия при положение, че разполагат с много по модерно оръжие и гигатски бюджет за развойна дейност ?

17

хахахахаа...

преди 7 години

Всички руски технологии..............

16

хаха

преди 7 години

До евробюрократДа не мислите че не знае?но ако задава много въпроси ще го свалят.

15

Анонимен

преди 7 години

Много слаб министър. Въобще не е в час.

14

евробюрократ

преди 7 години

А Лукарски не се ли сети да попита какво правят наши АК47 в ръцете на джихадистите от франция? Защото ние ги продаваме на САЩ и не бихме искали те да ги раздават на хора които после ще ги ползват срещу нас! Нали така?

13

123

преди 7 години

До АнонименДа ама не....

12

Анонимен

преди 7 години

да се приватизира веднага завода от мавъра

11

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахахаха

10

това е

преди 7 години

До Анонимен 4САЩ го купува и въоръжава терористи с него в Сирия,Судан и тн.с две думи ни я въоръжаваме терористи и главорези,честито.