15

...

преди 7 години

Бе не знам, *** май най-харесваните полови органи са китайските! Не за друго ми щото се плодят много, явно се търсят значи! Пък наскоро бях чел, че те точно били най-малките, като размер! Пък тука уж най-големите пък никой не ги търси, за тва западната цивилизация застарява! Значи извода е по-добре малък и работлив от камък от колкото голем за нищо не ставащ и от мек каучук!

14

Анонимен

преди 7 години

ДАЛ БОГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ И ПАРИ ЗА ИНВАЛИДНИПЕНСИИ!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Истината е че е по трудно да го *** от камък в поголеми размери без да го счупиш.

12

:-D

преди 7 години

Най-хубавото на пениса е, че расте при нужда. Останалото е бош лаф работа.

11

О'Нуф-Рий II

преди 7 години

Гледай каква болка за умирачка, *** по статуте. Ами то е, щото не са надървени бе! Малийй, каква грижа, какво чудо.О още, наистина с църковни дела са се занимавали импотенти, на които не само не са им давали, ами и толкова са можели. Оттам натискът за омаловажаване на това, с което сами не са се справяли. Да не забравяме и монашеството, този разсадник на гейство, "одобрено от Бог". Зарежете глупостите, двуногите наистина имаме много по-сериозни проблеми.

10

Анонимен

преди 7 години

вестник дейли мирър по-добре да обясни защо няма нито една скулптура с типичните големи гръцки шкембета, *** и космати гърбове.:)

9

хахо

преди 7 години

Големината не се е определяла от това, че са войни. Природата е тази, която създава хората по уникален начин. Причината се крие в католическата църквата що се отнася за статуята на Давид, правена през Ренесанса. Църквата е тази, която слага листа на статуите или ги прави по-малки от гледна точка на морала. Смешно е да се твърди, че защото войните не трябвало да имат по-големи ценности:)

8

Анонимен

преди 7 години

защото още не са били измислени порно филмите

7

историк-изследовател

преди 7 години

Всъщност причината е съвсем друга. Преди години, преди много векове ако имаш голямо мъжество, то ти пречи да воюваш и лесно те намушкват и загиваш. Перфектния войн има мъжество с малки размери при отпуснато положение, мъжеството не му пречи при бойните движения и затова и статуите на героите са такива. Едно време като видиш някой с голямо мъжество разбираш, че този човек няма да живее дълго, в битка веднага ще загине, или ще му го отсекат с някой меч или докато прескача някое остро препятствие

6

ne pozna

преди 7 години

m0derator q cenzuriraha shtot imashe edin por s 200 konentara 200 redovi v minuta nasocheni kum nego i rodninite mu

5

защо питам и аз ?

преди 7 години

Защо в статиите думата п.е.н.и.с се изписва без цензура а в коментарите напишеш ли същата дума *** се маркира със звездички цензурирано ?

4

педя човек лакът ...

преди 7 години

Вариантите са два. Или въобще без пeнис, което ще изглежда инвалидно . Или с естествен по размер, но тогава акцента ще се измести от фигурата в атрибута. Обаче не това е идеята на художника, нали. Точно за това скулптурните фигури на жени по фасадата на Народния театър не са с бюстове като на фолк певачица .

3

Мечо Пух

преди 7 години

Ми то и крика е малък , ама колко степени на разтег има ? Кака най я беше страх от малки ***. Лека нощ !!!

2

Карчо

преди 7 години

С малки или големи питони , няма значение. Обаче никой не дава обяснение, защо няма нито една статуя с натопорен питон който е вперил взор към небето, а те все увиснали.

1

Анонимен

преди 7 години

Това откритие го е направил някой със съвсем малък писец.