31

Анонимен

преди 7 години

Навързани са като свински черва и не правят придизборни платформи.Правят пазърлъци и грабят народа

30

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за БСП- получаваш Москов и сие

29

Анонимен

преди 7 години

Какво да харесваме?Лозунгите ли.Реформите, дето включват пладнешки обир ли?Целият хаос го правят шепа български чиновници в ЕК, които никой не е избирал и работят в нелегалност. А всъщност там са парите на България, които ири не се усвояват, или отиват за " чешмички и стадиони".

28

Анонимен

преди 7 години

Сега, като изберете *** ще цъфнем.*** си показаха рогата веднага- вдигане на данъците( 3 пъти!), намаляване на заплатите. Стимуриране на сивата икономика.Ще покровителстват частните болнички и ще държат държавните в мизерия.Ще плащат за оплюване на лекарите. Няма да плащат на лекари и сестри повече от 1 минимална заплатка, за да стимулират изтичането на медицинския кадър на запад.Същите са като дефорваторите. Идват на власт, за да фалират здравеопазването и да има корупция. Да.

27

Анонимен

преди 7 години

Просто племе. Хем не ги харесва, хшм тича да пълни зала Мутреец и да глчсува за крадливата шайка на Мутрата. Сега ще избере и Тетка Цветка за президент и вече съвсем ще цъфнем и вържем.

26

Анонимен

преди 7 години

Проблема е в съдебната система, съдиите сменят авторитета с парите. Те обичат всеки вид крадци защото от тях вземат най много пари.Съдебната система ако е подкупна, народа спешно трябва да вземе във свои ръце наказанията.Всеки политик краде и заделя за съдиите.

25

Анонимен

преди 7 години

Днес в управлението се играе с много пари. Министър или депатат/ народен представител имат право да вкарат нов проектозакон. Законите се правят по поръчка на монополистите и всеки закон струва милион. Освен закони се приемат и много наредби които държавата и монопола рекетират народа. Било винетки, било плащане на промишлен ток ако нямаш гараж, Всеки глас на депотат се плаща в плик или чанта. Цецка цачева за да внесе проекто закон също реже своя купон, а да не говорим за обществените поръчки

24

150 депутати са на у

преди 7 години

Както се казва кучето си лае но кервана си върви.Как може да гласуваш преди две години и да ги избереш с мнозинство и сега да те управляват .На кого да вярваш в тази държава.

23

Анонимен

преди 7 години

До 1989г. имаше 1 млн. комунисти.Явно в грабежа са се включили и нови лица за да станат "доволните" от системата 25%.И като си помисля, че тези и-диоти искрено вярват, че те са най-доброто за България, направо ми се къса сърцето.

22

Анонимен

преди 7 години

Ами 75-те %-а явно сме де-били щом позволяваме на 25% да ни управляват против волята ни.Кой ни е крив?

21

???

преди 7 години

"В същото време само 2% признават, че някога им е искан подкуп от политик."Браво на такова проучване.И децата знаят че политическата корупция е насочена към най-едрия бизнес.А в него ръководните постове са заети даже от по-малко от 2% от населението.

20

Алекс

преди 7 години

Нито вярвам в политиците,нито в институциите,вторите са създадени от първите за контрол над стадото,за 25 години минаха стотици корумпета и един нямаше осъден.Това са параз.ити смучещи от кръвта на народа,нищо не произвеждащи,с нищо не допринасящи за благото на обикновенния човек.Всички са там за да пазят интересите на богатите и самите техни такива.Политиците са най-голямата *** на тоя свят,алчни псих.опати.Когато и да ги овесиш на дървото все е късно.

19

Анонимен

преди 7 години

Прокуратерата, съдът и всички силови структури съществуват само за да обезпечават комфорта на политиците да крадат. Смисълът да бъдеш политик в България е единствено, за да имаш достъп до възможността да крадеш мощно. Обратни примери няма.

18

Анонимен

преди 7 години

85 милионна Турция - 550 депутати , 7.5 милионна България - 240 депутати . при комшиите бие качеството а у нас - количеството .

17

Анонимен

преди 7 години

Депутатите са отвратителни, повръща ми се от тези антибългарски влечуги!

16

se edno

преди 7 години

До ВЪПРОССледващите след сегашните "ДЕПУТАТИ"

15

ВЪПРОС

преди 7 години

Много ми е интересно какъв профил имат останалите 25% които *харесват* Депутатите ?

14

Анонимен

преди 7 години

До OMG_Lucker25% са родата депутатска и обръчите от фирми около тяхОбаче като сме гламави пак ще чакаме да довтасат руснаците, ние сами и един народен съд не можем да си спретнем

13

Анонимен

преди 7 години

Намалявай! Броя на депутатите да се редуцира до 170. Населението спадна с 30%, логично и в парламента да има съкращение.

12

Анонимен

преди 7 години

Е как така, че нали уж ги избирамеЕ те това е демокрацията 75% не харесват тези които демократично са се самоназначили да си правят каквото искатГоляма работа е демокрацията - имаме право да не ги харесваме и да не ги избираме, обаче те пак ще са там, ама нямаме право да ги махнем с камъниЧудно нещо си е демокрацията - наглеците празнуват, другите робуват