37

категоричен

преди 7 години

За ГЕРБ!!! Само в България за сега е наистина спокойно и се работи !недоволните са тези ,на които им отрязаха авантата.........тези които печелят от беззаконието и мътилката....

36

Анонимен

преди 7 години

Накрая заслужават Жорж и Кольо да спечелят за да си дойдем на цирка в който сме вече 26-та година.

35

Анонимен

преди 7 години

Ако гербавите вземат да номинират Цецка за президент - ще направят едно добро дело за България, защото със сигурност няма кой да гласува за нея и така шансът да имаме нещо по-читаво за президент нараства.

34

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли писна ог тотална герберастия и тиквената простотия.

33

герб

преди 7 години

Защо няма номинации за президент по местните структури? Вие ли, господин Цветанов, ще ни изберете президента? АПРОПО: ЗАЯВЯВАМ КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ АКО НЕ СПРЕТЕ ЛУДОСТТА С ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР - АЗ, МОЕТО СЕМЕЙСТВО И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ, БОЙКОТИРАМЕ ИЗБОРИТЕ! ИЗБИРАЙТЕ САМИ ТОВА, КОЕТО САМИ СТЕ СИ ПРЕДЛОЖИЛИ!!!!

32

SeveN

преди 7 години

Щом Цачева е потенциална кандидатура, значи потенциално няма да бъде избрана.

31

аз

преди 7 години

БКП! БКП!

30

ЦК на БКП

преди 7 години

Цачева !!! Значи след Г.Първанов,П.Плевнелиев ще имаме трети президент комунист !!!

29

Анонимен

преди 7 години

По- добре да вдигат заплатите, че младите хора напескат масово странатаПрезидентът няма да ги спреСтраната се обезлюдява

28

БАБА КУНА

преди 7 години

ТОЧНО ТАКА ГРОБАДЖИИ ЦЕЕЕЕЦКА Е ТОЛКОВА ОТБЛЪСКВАЩА, ЧЕ ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ ПО ВСИЧКИТЕ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА АКО СЛУЧАЙНО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И МАЙКИТЕ ЩЕ ИМА С КОГО ДА ПЛАШАТ ДЕЦАТА СИ.

27

Селянин

преди 7 години

Не съм напускал България, но заради този ще се махна оттук поне за един месец ,за да не му гледам много противната физиономия. Не мога да издържа да го гледам по телевизията, по билбордовете и по плакатите. Господ да ме пази от този из...род!

26

Ала-Бала

преди 7 години

ЦЦ е най-подходящ,.

25

анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са хората ,който съсипаха държавата през последните 7 години Назначиха по работни места хора без образование без качества на лидери За това държавата дърпа на зад Но българския народ си ги подкрепя за изборите и не му пука че го управляват мутри .Но в Герб са само такива те просто съсипват икономиката на държвата Когато управляваше Господин Орешарски човека за година и полувина успя да сложи ред в държвата .

24

за какво?

преди 7 години

Някой може ли да обясни, за какво ни е президент?

23

маде ин Булгари

преди 7 години

Всяко едно магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.

22

Анонимен

преди 7 години

Ало безпартиния, какви комунисти те гонят болния ти мозък, достатъчно е да се поразгледаш около себе си как живеем от 26 год. и нее лошо отиди до западна Европа и кажи на някой че си Българин да усетиш на свой гръб пренабрежението и унижението само защото си от България. И се питам защо нашите партньори от запада се отнасят так с нас ?

21

Лазарин

преди 7 години

Сред комуналките върви подписката за Мая Манолова и Михов. Прави ми впечатлени, че атакисти агитират за тях...хм

20

Крис

преди 7 години

полк.Валентин Радев ще е кандидатурата.

19

Анонимен

преди 7 години

Слагането на нежния пол на ключови позиици като Президент, Министър на вътрешните работи, в тези трудни времена е самобииство, ислямистите само това и чакат меки китки и Толерантнос в противниковия лагер.

18

безпартиен

преди 7 години

А казват, че с комунизма е приключено? Няма мърдане и власт взета с оръжие се задържа с писалката! Активното мероприятие за народа е в ход и който се хване на въдицата и повярва, играе по тяхната ***.Да видим дали отвсички кандидати ще се намери някой с роднини осъдени от ''народния съд'', иннернирани в лагери след 9.9.1944, със забрани за образование и конфискувано имущество! Аз не вярвам да има такъв.