14

Deborah

преди 7 години

Всеки човек дошъл на този свят, има право на живот, само до момента в който той уважава и моето право на живот. Ако той реши, че аз нямам право на живот за това че не мисля като него, за мен е важно той да умре малко преди да е взел моя живот.Исляма не е нищо ново ! Знае се от всеки !Ако това го бяха разбрали всички демократично-толерантни европейци, днес нямаше да бъдат нападнати от ислямски "кърлежи" и " въшки". Всяка жаба щеше да си знае не само гьола, но и мястата във гьола !

13

demograph

преди 7 години

При условие, че наоколо се пръкват диктатура след диктатура, а щатите и англетата бягат от огъня, едиственият начин за озаптяване на терора и диверсиите е бързо затягане на редичките и хлопване на вратичките.

12

Анонимен

преди 7 години

И какво сега ЕС ще стане супер полицейска държава? Това ли е Новия Световен Ред - роби и войници. Безформена колониална маса и псевдо-ценности.

11

Анонимен

преди 7 години

Всяка империя се е разпаднала от грандомания и натиск от варвари отвън. Изход нема за ЕС.

10

Това съм аз, Хер Хоф

преди 7 години

То и будистите, които попринцип изпитват състрадание, едва ли ще го изпитват. На атентатори и те състрадание не изпитват. Да не са луди, я!

9

Как така?

преди 7 години

Тия емигранти се опитват да разрушат ЕС, а тези изпитват ,,състрадание''. Да помислят малко, в тяхната къща могат да влязат!

8

Олга

преди 7 години

Едно е важно - сигурността. Състраданието - на второ място.

7

Настя

преди 7 години

И аз съчувствам, ама на тези, които не смятат да правят атентати. То се оказва, че и на децата вече не може да се вярва...

6

Полковник Зиндеров

преди 7 години

Какво състрадание? Съчувстват им, че убиват ли? За това ли им съчувстват? НИКОГА няма да изпитвам състрадание на хора, които нараняват други, невинни хора, СЪВСЕМ невинни, хора, които убиват, хора, които разрушават ЕС. Е, вярно, и от тях има МНОГО невинни хорица, които нищо не са направили, и не смятат и да правят. Просто са ги бомбандирали, разбира се, не могат да си седят в държавата в такива обстоятелства. Но сигурността и човешките животи ТРЯБВА винаги да са на първо място.

5

Стар Българофил

преди 7 години

Ни в клин, ни в ръкав!

4

авторе на статията

преди 7 години

Предполагаемият екстремист загина, 12 души бяха ранени???? колко трябва да убие за да не е само предполагаем а истински терорист ? не смятам , че е нормално някой да се разхожда с раница пълна с експлозив . ако е бил самоубиец има много други начини а не да ес навира с експлозив в тълпата

3

Анонимен

преди 7 години

Състрадание? При толкова процента младежка безработица в Европа, вкарването на безпринципна колониална маса е единствено за да се създаде несигурност и страх у хората. От цялата работа печелят богатите и големите компании. Навремето имаше виетнамци в България, но след няколко убийства и бяха депортирани. Колко хора трябва да убият "хрисимите" нуждаещи се, че да бъдат върнати обратно?

2

ами

преди 7 години

Само когато започнат да убиват министри и депутати,а не обикновени хора,само тогава ще се направи нещо,само тогава......

1

Анонимен

преди 7 години

Баталясахте яко !Голяма излагация !!