17

Плювнелиев

преди 7 години

Тоя мискинин го записах да учи да го образовам,а той избягал от час.Съсипва ми плана за интеграция и образованиеПлювнелиев

16

Анонимен

преди 7 години

Меркел днес също се похвали, като на свой ред заяви, че камикадзето е нейно и призова други потенциални камикадзета да отидат в Германия.

15

ХХХ

преди 7 години

Ангела Абду Саллах Меркел , водачката на ИД в Европа ! Трябва да бъде разследвана , им а голяма вероятност да е внедрена за именно тази *** която прави в момента ! То е ясно че САЩ са я внедрили де но трябва да се докаже и да увисне на връвата !

14

42

преди 7 години

Ислямът е сатанинският отговор на християнството.

13

Тръмп

преди 7 години

Тия какво ги запердашиха хазайте, всеги ден нов екшън, просто да те е страх да не изпуснеш нещо. Май германците ще им мине мерака.

12

Меркел

преди 7 години

Карай , германци много .....важно е повече ислямисти да идват .......п.с. Тази ако не е водачка на ИД в Европа пък на .....уж миловидна баба мила такваз ама по господарите даваха и за МАМАН и тя такава горка мила стара жена пък ....сводник

11

G

преди 7 години

Ало, мама Меркел, Орбан ти казваше с каква пасмина пълниш Европа, ти и цялата еврогейска върхушка му скочихте като вълци за да оправдаете привилегийте и парите, които получихте от американския господар. *** като вас трябва да гният в северно корейски конлагер за дето продадохте Европа, нейните ценности и нейното бъдеще! Вие сте по-долни лицемери от който и да е диктатор, бил той фашист, комунист или ислямист!

10

Анонимен

преди 7 години

С нищо не е силен исляма. Да си християнин изисква усилия на волята за промяна.А при исляма се действа машинално и по инстинкт.Доброто изисква усилие, а злото не иска никакви усилия да се стори и изглежда по-лесно.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Ако ти се разболееш от рак още на другия ден ще се гътнеш, пръднярче като теб ще си умре от страх. А ако децата ти се разболеят от рак направо ще се попикаеш.

8

Анонимен

преди 7 години

Някак си много късно реагират ИД, винаги при послените атентати. Самите те не знаят, че атетнтаторите действат от тяхно име и го научават едва когато полицията открие записи, видеклипове и литература - едва тогава почват да се хвалят. Което означава, че те нищо не организират, атентаторите сами свледва техните идеи. С какво е толкова силен Исляма?

7

Меркел ханъм

преди 7 години

"Преводът на записа показва, че сириецът ясно обявява, че действа в името на Аллах и дава клетва пред лидера на "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади, че ще отмъсти на германците, защото те убиват мюсюлмани, каза Херман на пресконференция."След тази информация вече няма да имам друг избор освен да взема крайни мерки в защита на своя народ. Ще поканя още 1 милион ислямисти. До последния германски неверник, аллах акбар!

6

Юнкер и Меркел

преди 7 години

А ние го поканихме в Европа.

5

boko bo

преди 7 години

Наш или ваш кво значение има? Бежанец получил регистрация в България, а това е много важно. Отишъл в Германия и после отказан статут но останал там. Е за кво са тия статути и атрибути. И после бомба. И право при девиците в рая. Нас ни интересува къде е била нашата администрация, че не го е изритала а му дала бежански статут. Почнат и тук до 2г. приключваме като държава и формално щото вече е направено неформално.

4

Анонимен

преди 7 години

До ГошуНе ти пожелавам да се разболееш от рак,но ако стане, мисля, че си мухл и пикляр и няма да го направиш това, дето се заканваш.

3

Анонимен

преди 7 години

НЯМА НИЩО ПО-ПРОСТО ОТ СОЦИАЛИСТА

2

Анонимен

преди 7 години

Има си хас да не кажете, че всеки терорист е ваш!

1

Гошу

преди 7 години

Тия па шапшали като почнат, направо вече на смях ме избива. Значи ако утре ми кажат, че съм необратимо болен от рак и ми остават няколко месеца живот, взема че си купя един АК-47 и отида в Народното Събрание да прочистя малко ***, тези от ИД като прочетат в медиите на другия ден, ще кажат, че и мен са ме вербували и съм техен боец. Приписват си вече всичко, сътворено от всеки един психопат или отчаян човек :)))