18

Анонимен

преди 7 години

Напоследък доста гърмящи се са минали през България.

17

!

преди 7 години

Ако нещо не ви е ясно....МВР България е в пъти по-работещо и продуктивно от европейските власти! Това е извода от новината....Лабилно психическо състояние означава, че тоя *** е бил куку, психопат или религиозен фанатик. Да пуснеш такъв да се разхожда между мирни граждани е престъпление като дори българските власти щяха да търсят отговорност на някого за подобна безогледица. Толкова за ЕС...нямаме място там. Не вярвах, че нашето МВР е на такова ниво.....те чуждите направо ги няма на картата.

16

Анонимен

преди 7 години

Малки са те били и таковали тебе... повечко е трябвало...

15

Анонимен

преди 7 години

малко ви е още *** .....а този генерал нищо не казва ама добре го казва

14

маде ин Булгари

преди 7 години

Съветът по сигурността при премиера обсъди проектозакона за противодействие на тероризма. Предвижда се, щом в България се появи някой терорист като Чачаев или този от Ансбах, той веднага да бъде освободен.

13

тотален провал

преди 7 години

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

12

Анонимен

преди 7 години

"Меркел иска да накаже Източна Европа заради бежанците."Тя замалко да ни накаже, ама атентаторът взе, че взриви по-рано бомбата ахахха

11

Анонимен

преди 7 години

В типичен стил на мушмурок нищо не казва. Точно като Жан Виденов, бърбори 15 мин и нищо не казва. "Имаме обосновано предположение, че можем да повдигнем хипотеза за евнтуално бъдещо съмнение..." На майка ви ***...

10

Анонимен

преди 7 години

- "Дойче веле": Бежанците избягват България заради ислямофобията"- "Дойче веле": България нарочно не приема план за бежанците, защото иска да се махнат"- Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер призова да се прави разлика между терористи и бежанци- Шпигел: "Меркел иска да накаже Източна Европа заради бежанците. Канцлерът не е доволен от желанието на източноевропейските държави достъпът на бежанците да бъде тотално спрян.

9

Един от Северозапада

преди 7 години

Това не е джихадист, това е борец за свобода и демокрация, срещу Асад, от умерената опозиция, дето ги даваха точно в този сайт, как забъркват взривове в легени за пране, направо в хола в къщата си. Всички са дипломирани химици и машинни инженери, без никакво обучение , с бормашина , ъглошлайф и електрожен майсторят снайпери и тежки картечници и се бият месеци срещу Асад... Ало, запада? Обучихте си ги, толерирахте си ги, търпете си ги сега....Жалко за невинните жертви само...

8

Анонимен

преди 7 години

Да припомня:- ЕС готви солени санкции за държавите, които не искат да приемат бежанци- Германия разкритикува изграждането на огради срещу бежанците- Брюксел се обяви против граничните огради- Германски активисти се опитаха да отрежат оградата по българо-турската граница с викове "бежанците са добре дошли тук"- Амнести интернешънъл": България да обуздае атаките срещу бежанци- Дойче Веле: "България нарочно не приема план за бежанците, защото иска да се махнат".

7

Неа

преди 7 години

Нещо започнаха да ме отегчават тези германци ...

6

Анонимен

преди 7 години

Шмеркел потрива мазно дебелите си дърташки ръчички.Да живее демокрацията!! Утре да очакваме война с Русия. Пак сме на губещата страна..

5

Тъпотии

преди 7 години

Тези прекалиха вече с глупостите!

4

МВР специалист

преди 7 години

Няма връзка. Такъв човек работа в България няма. Не сме го виждали, не сме го чували, нямаме си и на идея какъв е и какви ги дири у Германия. Единственото, което е видно, е че това лице по всички държавни закони е престъпно и такива трябва да лежат в затвора. Какво прави в Германия, при това на свобода, това питам аз германските колеги?

3

Анонимен

преди 7 години

ЕС сам си е виновен: - Пускайте ги бе, абе не ги бийте и не ги връщайте в Турция, ще ви санкционираме ако не ги приемете, не стройте ограда, пускайте ги всичките...

2

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев 16.03.2016г. "Възхищавам се на хуманизма и човещината на канцлера Меркел. В изключително трудно време тя дава пример за ценностно ориентирана, отговорна политика - за разлика от много други политици в Европа, които мислят и действат краткосрочно, изцяло водени от тясно партийни и национални интереси."

1

Анонимен

преди 7 години

Задържали го, после някоя организация от типа на БХК или зелените са дали зор да го пуснат .. ииии ... БАМ :(