32

Анонимен

преди 7 години

русия е новият световен лидер ,а оборът сащ се разпада.баба ви ванга го каза че черният з....к е последния президент

31

еделвайс

преди 7 години

Според мен великата Британия играе някакви игрички с този брекзит. Имаше някакъв танц - стъпки ту напред, ту назад. Смяна на премиер, пък уж веднага ща излиза, пък уж член ще задейства, ама сега, ама по- натам.... Абе защо великата Британия не прие еврото (примерно)?! Знае се че кралицата ще сдава трона есента. Затова ли се усукват нещата?! Британио, кажи си - те ще те разберат! (.......)

30

Ще стане, ще видите

преди 7 години

Ще стане, ще стане и още как! Шотландия най-после ще стане независима република!

29

Независима Шотландия

преди 7 години

О, да ме разбират ли? Нямаха особен проблем. Разбитаха си ме. С С2 съм вече, е тогава разбира се, не бях. По-трудно ми беше на мене да им разбирам фъфленето. Но английския не беше никакъв проблем.

28

Анонимен

преди 7 години

До Независима ШотландияА дали изобщо са успели да ви разбират с вашия английски?

27

Ivo

преди 7 години

Откакто спечели BREXIT само проблеми за англичаните. Дори със сигурност ще им се разпадне кралството. Най-накрая ще има точкова система за англичани искащи да дойдат в България.

26

Анонимен

преди 7 години

29, Стърджън има дарбата и умението хем да управлява, хем да е опозиция :) Тя вместо да си управлява Шотландия, т.е. да си върши работата, тя тръгнала да напътства Лондон. UK нямат 2 премиера, нито един голям и един малък. Те имат точно един премиер, той е от Уестминстър и се казва Тереза Мей. SNP от няколко години управляват трагично и BREXIT е темата, която отвлича вниманието от некадърното им и популистко управление.

25

World hates Britain

преди 7 години

Тия от острова са готови да имитират отлюспване дори само и само да си направят играта и да ползват двойните облаги, които искаха, но им бяха отказани преди брекзита. ДА, АМА НЕ! Глупаците свършиха и никой вече не се връзва на изтърканите, нафталинови, викториански номера. Така че неуважаеми британци, духайте супата, ройте се, отцепвайте се, разпадайте се, и въобще правете каквото искате стига да си седите на мрачния остров и да не занимавате и досаждате повече на човечеството.

24

Анонимен

преди 7 години

Ами който е мислещ и прозорлив човек (а виждам сред тук пишещите, че такива са малко ), че изявленията за "напускането" на Шотландия - Шотландия извън UK, просто са ПОПУЛИСТКО средство на премиерката да си вдигне малко имиджа поради силно разклатен рейтинг. 27, прав си. РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!: )) Колкото са истина слуховете за абдикирането на Кралицата хаха.... При едно излизане от Кралството, скотиш максимално биха си усложнили живота. Явно на Стърджън определени кръгове От ЕС й 'внушават'да саботира Брекзита....Та на нея й искат оставката още преди той да се случ

23

Анонимен

преди 7 години

До АндреевНаселението може да е малко, ама площа е повече от половин англия???

22

Анонимен

преди 7 години

Това няма да стане, момента беше 2014г. Шотландия без Англия е загубена. 2015г. имаха 10% дефицит, платен от лошия Лондон. При една независимост, те сменят UK с ЕС, а UK е пазар, чийто оборот за Шотландия е 4 пъти по-голям. Отделно трябва да сменят паунда с еврото, нещо което на острова никой не би подкрепил. Като за капак на всичко, граница между Англия и Шотландия, че Шотландия да се изолира съвсем. Сметката не излиза изобщо. Тази лудория с независимостта няма шанс.

21

Румбо

преди 7 години

Интересно ми е,дали ще обяснят на управляващите Шотландия защо аджеба GB излиза от ЕС или само ще им препънат референдума.Великобритания излиза от ЕС за да не потъне с него.Разбира се,това е тайна-бъдещето на ЕС е решено отдавна от Господарите и хич не е добро!

20

Йееее!!! Най-после!

преди 7 години

Браво, Шотландия! Все така напред!;-)

19

Браво, Скоти!

преди 7 години

Ей, а спомняте ли си, оня, дето смали лирата и докара Англия до тук, Фараш, дето викаше, ще ние, българите, щяли сме да им напълним т.ъпата без извинение държавица с 9 мил. българи. Та откъде да вземем толкоз? 9 мил!?! То в България няма толкоз! 7 мил. сме, ако не знае! Явно наистина не знае! Мнооого (без извинение) е т.ъп! Страхотно, че Шотландия излиза от Великобритания! Разкош!

18

Sando

преди 7 години

Има господ :)

17

Scotland

преди 7 години

Има една поговорка, шотландска. Шотландец се смее 3 пъти на виц - когато го чуе, когато му се обясни, и когато го разбере. Северно ирландец, 3 пъти по същия повод.Уелсец - 2 пъти, когато го чуе и когато му се обясни. Трети път не се смее, защото няма да го разбере.Англичанин - смее се само веднъж, когато го чуе, не втори, защото не е нужно да му се обяснява, той и от милярд обяснения само ще се направи, че го е разбрал, а не трети път, защото, както вече се знае, НИКОГА няма да го разбере.

16

Точно така!

преди 7 години

Така трябва да стане, Шотландия извън Великобритания! Страхотно, шотландците са мнооого по-умни от англетата!

15

Независима Шотландия

преди 7 години

Браво, Стърч, точно така! Независима Шотландия! И аз живях 10 години в Англия, тия англета са толкова ***.и! Казваха, че България била област в Испания!!! Върнаха ми колет, изпразнен от английските пощальони, а те твърдяха, че е отишъл в България и ТАМ е откраднато съдържанието му. Как, като на него нямаше печат, а без печат не може да напусне митницата! Твърдяха после, моля ви се, че България била в Азия!!! Пък имат претенции! Хайде, Шотландия нрзависима! Република;-)

14

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде много интересно дали англичаните, които вдъхновено отстояват правото си да излязат от един политически съюз, ще се вдъхновят от идеята на шотландците за културен развод с тях!

13

Анонимен

преди 7 години

И като станат независими какво? Няма да ги пуснат в ЕС през парадния вход,защото Испания няма да го позволи. Да бяха гласували както трябва преди две години.