9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4ВиЯ може да имате и 10 такива заводи, ама защо не използваме нашите отпадъци, а внасяме "специално обработени"? Някой е платил на някого, затова ги внасяме и замърсяваме нашия въздух! На баба си разправяйте с 5, че не отделяли вредности! Открихте нов физичен закон!

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4 и 5Абе, "умния", ако е толкова печеливш бизнес, защо ни го дават на нас бе, те какво, благодетели ли са ни? А частните фирми, които внасят *** - страхотен ти е аргументът, няма що, - тези фирми на Луната ли са или в нашата държава. Нали държавата определя правилата! Или не знае, какво правят частните фирми? Тогава, за какво е държава? Тая министърка нищо не знае, така ли, ама се оказва, че знае! А може би считаш, че нямаме държава, а!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Точно защото е бизнес, не ни интересува вашия глад за отпадъци. Ако "алтернативното" гориво беше толкова ценно, щяха да си го използват там, а не да научаваме от чуждите медии, че щели да го изпращат у нас!

6

Кирил Софийски

преди 7 години

Не въпроса какво уверява тази леля ! Въпроса е вярно ли е това което уверява?!?! На нея или на очите си и ушите си да вярваме ?!?!

5

Анонимен

преди 7 години

Тъъпите българи пак много разбират бе...Тези бали се ползват за изгаряне и не отделят вредни емисии като въглищата или мазута.До село Езерово, Варненско, от години работи такава фабрика. Защо никой не се оплака до сега?

4

Анонимен

преди 7 години

Наистина сте много ***!Това не е *** а RDF, използва се да замести част от изгаряните въглища!Коментирате неща които никога не сте чували.Ния имаме само 3 завода за обработка на битови отпадъци, а има глад за такова гориво. То е специално обработено.Използва се в целия развит свят, другите строят сметища.Това е международен бизнес. Не го внася държавата, а го поръчват частни български фирми. Другото му име е Алтернативно гориво.

3

:) :) :)

преди 7 години

"Глупавите" италианци не си горят "екологичните" отпадъци, а ги дават на "умните" българи да произвеждат ток и топлоенергия. Интересна гледна точка. Аз пък виждам нещата така:1. Боко взима едни 20-30 милиона. 2. Прави се измамата, че уж ще горим отпадъци и ще строим комунизма, а всъщност *** ще се изхвърлят в някое поле. 3. След 10 години Тиквата и родата му са приказно богати и в чужбина, а вие гласувалите за Тиквата сте си в България, но зарити от италиански ***.

2

dmx

преди 7 години

Ах, че неприятен пухкаван

1

варна1

преди 7 години

Пълни лъжи от бибитковите калинки от снимката!*** стоварен на пристан на стария канал се вижда, преминавайки по моста в посока Бургас -вдясно!! бели и черни опаковки-денкове на кея ,дето се товарят железни отпъдъци ,по рано и дърва, за турция!!!