91

реклама

преди 7 години

Сега да обобщим:Млад сириец се самоубива, за да не го депортират в България.Тия германци са се отнесли доста жестоко с него

90

Анонимен

преди 7 години

Защо"Говорител на германската полиция, заяви, че нападателят от Ансбах е трябвало да бъде депортиран в България."?Да не би да е турчин, грък или друг съседИ ако човекът взриви българи, няма ли да им е мъчно?

89

Анонимен

преди 7 години

а защо тук ние не ги искахме. много сте нагли.

88

Анонимен

преди 7 години

аз харесвам путин,, истински лидер а не гугутка като Евролицемерите

87

Анонимен

преди 7 години

ние германците начело с баба меркел много обичаме тарам буките да идват в наща страна и да им плащаме по 1000 евра на месец ...добре дошли мюсл мани ..елате да ни гърмите ние ви обичаме

86

Анонимен

преди 7 години

тази новина трябва да бъде номер ЕДНО във всички български сайтове,медии и т.н. номер ЕДНО. вие сещате ли се на колко подобни сме дали убежище, статут, колко изверги ходят сега из държавата ни? и се водят формално настанени в общежитие 'отворен тип'? никакви президентски избори, никакви белене, никакви цени на шезлонги в момента не са по-важни от това!

85

Анонимен

преди 7 години

"обсъждали религиозни въпроси"

84

Анонимен

преди 7 години

трябвало да бъде депортиран в България. Работата е ясна които не става го пращат у нас ние приемаме всякакви защото на никои не му пука за бг материяла !

83

Анонимен

преди 7 години

Да се е чуло някой нормално мислещ, па бил и мусулман, да се е взривил някъде и някога, то е ясно, че само пcиxяcaл екземпляр ще се самовзриви. Защо не ги подлагат незабавно на психо изследване и лудите веднага обратно. Сигурно германците са го разкрили, но са закъснели да ни го сервират жив.

82

Българин

преди 7 години

В началото ми беше антипатичен, но сега след като разбрахме мотивите, започвам да го разбирам ... само не е трябвало да убива други хора.

81

Курти

преди 7 години

Той затова се е взривил

80

Избори идат и у нас

преди 7 години

И след този красив жест на братска евро-атлантическа солидарност и любов, как мислят, че ще спечелят изборите в България марионетките на бюрократо-олигархият в Брюксел като Граждани за Европейско развитие на България (ГЕРБ), БСП, като част от доминиращата европарламента ПЕС ръководена от Станишев? С гласовете на депортираните в България джихадисти ли?

79

ха

преди 7 години

точно така е - сириецът е разбрал, че го връщат при Путин(пардон България) и е решил да се самоубие!

78

do 90

преди 7 години

Не се е взривил, а се е спукал от яд.

77

меркел

преди 7 години

От пресявката всички *** в България!

76

хахаха

преди 7 години

Тоя като разбрал, че ще идва в България, и се взривил!

75

Анонимен

преди 7 години

В Европа всяко престъпление, извършено от бежанец бива омаловажено и принизено до обикновена битова свада от политици и медии, които си заравят дружно главите в пясъка и отказват да признаят, че има проблем. А в САЩ за разлика от тук, всяко престъпление го обявяват за терористична атака, дори и на малките деца да е ясно, че се касае за обикновени социопати

74

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Слушам ги нашите евроатлантици и техните добре платени *** ... Въртят-сучат ... чудят се как да оправдаят лудостта на Меркел и останалите европейски политически лидери.Абе, ей !Имайте достойнство малко бе !Признайте, че НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е едно недоносче. Така, както бай Тодор призна навремето, че комунизмът е едно недоносче.Посипете си главите с пепел и се извинете за идиотизма, който наложихте на света и който наричате с гръмкото име "Глобализация".Провалихте се. Факт !

73

Е, има и добра стран

преди 7 години

Ако тази новина излезе в медиите, целият свят ще разбере, че има държава България и второ, надявам се постъпката на тоз човечец да откаже други да идват тук. Дано да стане водеща новина - и досега ни избягваха, пък сега съвсем..По справка май двама бяха поискали да дойдат тук, единият се взриви, сега службите да видят как да откажат и другия, и после години няма да има желаещи бежанци за тук :-)

72

Анонимен

преди 7 години

О, те горките немски журналисти още се съмняват, дали това наистина е ислямска атака или е пак удар на луд?Много е трудно да признаеш очевидната грешка на Меркел, която покани толкова много ислямисти в Германия.Мислех, че ще правят атаки всеки петък, който е ден за петъчна молитва на мюсюлманите, но излезе, че понеделникът им е по-свещен ден - вече 3 атаки в понеделник?