22

Анонимен

преди 7 години

Това ако е истина и този е виновния - заслужава същата участ, но всеки ден по малко.

21

шопар

преди 7 години

До ShoppА с "полезните идьоти" какво да се направи?А с безполезните *** какво да се направи?

20

Анонимен

преди 7 години

ГЕРМАН КОСТИН ЩЕ БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН В РУСИЯ И ТАМ ДИРЕКТНО ГО ЕКСПЕДИРАТ ЗА ЧЕРНИЯ ДЕЛФИН. А ОТ ТАМ ВРЪЩАНЕ НЯМА. МОЖЕ ДА СЕ НАДЯВА СЛЕД 25 ГОДИНИ ДА ГО ОСВОБОДЯТ ПРЕДСРОЧНО, НО ПРИ УСЛОВИЯТА ТАМ ДА ОЖИВЕЕ 25 ГОДИНИ Е НЕРЕАЛИСТИЧНО.

19

do

преди 7 години

Доживотен затвор за убиеца.Да, но да си го прибере Путин.Защо трябва НИЕ да го храним и той ПАК от затвора да "развива дейност'???Това е е хибридна война- пращат ги тук, постоянно се убиват.... Ако е в РФ- и там няма да го хранят- изчезва...

18

Анонимен

преди 7 години

До Нищо не се споменаваПовечето руснаци, които живеят в България, се занимават с контрабанда.

17

:(

преди 7 години

Доживотен затвор за убиеца

16

Нищо не се споменава

преди 7 години

, че ДР.КОСТИН е печен разузнавач, изпитан боец от Афганистан и от КГБ( вероятно от онези, наградени и финасирани от властта на РФ- иначе ОТКЪДЕ ПАРИ в руски гражданин?)Нишо не се споменава ( или САМО веднъж) за съпругата на Костин- българска стюардеса( или бивша).Какво мисли ТЯ за Костин?Много завооалирана "дейност", руският послЬ какво казва за съотечественика си?Др.Костин не работи, разполага с мнго пари и развива "дейност" в страна от ЕС.КАКВА ТОЧНО???( вероятно НЕ е САМО убиец.)

15

Анонимен

преди 7 години

Тук се говори за ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ, ОБАЧЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ ЕВРАЗИЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ- АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ЗА ПОДОБНИ ЖЕСТОКОСТИ- ДАЖЕ ЖИВОТНИТЕ НЕ ПРАВЯТ ТОВА, ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ.

14

Анонимен

преди 7 години

Страхотна работа на следствения отдел този път! Айде сега и съдът да не остане по-назад!

13

Анонимен

преди 7 години

ДО др.от пост 8 Ало, другарю, зверствата и съдизма са присъщи най-вече на ващата партия!Примери много, десетки милиони само в СССР.

12

До 8

преди 7 години

И през соца ставаха убийства за пари и наследства. Случваше се деца да бъдат умъртвявани не само от пастроци или от мащехи, но и от близки роднини.Човешката алчност и липса на морал няма общо с политиката.А спомняте ли си жената на капитан от далечното плаване, която през 80-те години, в горещо лято, беше оставила ОСЕМ ДЕНА двете си невръстни деца заключени в стая със затворен прозорец, без вода и храна, за да иде с компания на Зл.пясъци?Не знам как оцеляха.Съседка алармира МВР да ги отключи.

11

Димитър

преди 7 години

Този Костин беше гост в шоуто на Слави преди доста време - за да разкаже своята версия. Още тогава си личеше, че лъже. Браво на разследването този път.

10

Пъзел

преди 7 години

До 1Прав си! Ако беше в америка щеше да влезе в детската градина с автомат и да натръшка поне 20 деца, кво да си говорим, руска работа!

9

Анонимен

преди 7 години

Адвокат в превод означава законен измамник и слуга на дявола и парите.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако е краднал порядъчно, слугите на дявола като марковски срещу пари ще докажат дори, че той е убития. Ако ли не, на ти пари сега, на ти имоти. Ще има "в гз"...

7

Анонимен

преди 7 години

За такива трябва смъртно наказание! До там доведоха "евроатлантическите ценности" да убиваш за пари. Деградацията и разложението на обществото е пълна. Децата са най-голямото богатство и хората които не го осъзнават и посягат на детски живот трябва да лежат до гроб в затвора или да бъдат умъртвени. Не всичко е пари "ДАМИ" и "ГОСПОДА" , а детския живот е безценен.

6

Анонимен

преди 7 години

За такива"хора" има и такива като Марковски...за жалост.

5

Анонимен

преди 7 години

Този не е човек и живота му трябва да бъде прекъснат. За такива хора не може да има каквато и да е милост и толерантно поведение.

4

Анонимен

преди 7 години

Ей ся Марковски ще го измъкне и дори ще го изкара жертва. Я някое процедурно нарушение, я пропуск, я нещо друго. Позната родна картинка.

3

Анонимен

преди 7 години

Нямам думи за този изверг. Сега дали ще може да харчи от присвоените пари. Едва ли?