16

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, още ли има мазохисти, които почиват на тези плажове???ДОКАТО ИМА ОВЦЕ ЩЕ ИМА И КОЙ ДА ГИ ДЕРЕ!В съседна Гърция за 3 евро получаваш кафе и студена водичка, освен чадъра и шезлонгите. Само казвам, някой да не се обърка...

15

11

преди 7 години

Ъхъ, ако сте гейове, ще ви опъват за 30 кинта.

14

аз

преди 7 години

До до 5 И моя прадядо, който е имал кръчма преди 9. 09. 1944, е давал мезе към питието.

13

Анонимен

преди 7 години

Панорама де манджурини

12

Дама

преди 7 години

Спасителите -от ония осем поста-нудисти ли са?

11

някой

преди 7 години

това с плащането на някакив чадъри показва колко долнопробен туризъм имаме. Бях в Дубай, няма нищо платено - всичко е абсолютно безплатно. На плажа пред дубай марината където е фрашкано с шератони, рицове, гранд хаяти и хилтъни шезлонгите пред хотелите са абсолютно безплатни дори и да не си гост на хотела :D Вие си ходете на тоя *** бг морето, като цените за почивка в Дубай зимата са 10-20% по-скъпа от слънчака в сезона..

10

Man United

преди 7 години

"Чадърът и шезлонгът излизат по-евтини, ако сте бански."Още на първото изречение спрях да чета.

9

Я

преди 7 години

"... барът за нудисти е в територията на облечените плажуващи...."малкоумници ли стопанисват тези места?

8

Valeri

преди 7 години

Екатерина в Каварна. Новият плаж е невероятен, а чадър и шезлонг- по 2 лв. В морето може да се плува спокойно- няма вълни, ями и течения.

7

до 5

преди 7 години

Какво ми говориш за гърците, брат... отиваме в гръцка кръчма и си поръчваме само бира с авера и онази гъркиня ни носи и агнешко месце и чравца...около 200 грама и понеже сме неандерталци, авера я пита: това не сме го поръчвали и сочи чинията, а тя: Това е за сметка на заведението и за вашето настроение ...А те знаят че ще изпиеш с това мезе поне още една бира...те са търговци , ние сме алчни селян.дури!

6

Анонимен

преди 7 години

"Чадърът и шезлонгът излизат по-евтини, ако сте бански."А ако сме хора?

5

(-_-)

преди 7 години

Да си взимате чадърите, шалтетата и шезлонгите и да си ги набутате в @#&*! В Гърция хората ти дават голям чадър, масичка два шезлонга, столче и кафе с студена водичка точно за 6 лева. То бива алчни задни пасти, ама нашето бизнесмен направо дефекира!

4

не син

преди 7 години

"Чадърът и шезлонгът излизат по-евтини, ако сте бански." А , ако сте чадър излиза без пари !

3

Анонимен

преди 7 години

Това нудизма не мога да го разбера, но го приемам като съвремен човек,...но се втрещих , когато оня ***.от Милен Цветков сподели в предаването си преди години, че е нудист и обичал да ходи с дъщеря си на такива плажове, която също била нудистка...Ба.си майката изв.ратена аз.

2

Анонимен

преди 7 години

Митьо Очите няма ли да свали цените.

1

До номер 1

преди 7 години

Ти с дрехи ли си се родил?За мен много по-извратени са жените на талибаните дето ходят с чаршафи на главите като духове!