10

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че руските дроггирани девчонки е победят, Путин плаща.

9

Анонимен

преди 7 години

До От 1Нима трябва всички да спрат да живеят, заради една луда, която скочила от балконаВсеки ден по света луди скачат от балкони, но живота си продължава

8

Ганчо

преди 7 години

Формата им ще пада още. Психически те ще се натоварват още поради загубата и някъде в мозъците им останалото за тяхната приятелка в тежко положение в болницата. На олимпиадата те ще се сринат тотално. Не искам да съм лош пророк но фалшивото поддържане на висок рейтинг при жертва в отбора ще ги смачка тотално. Треньорката им да мисли как да ги мотивира, защото краха ще е тотален. Не може при катастрофа със състезател да говориш за успехи.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако всеки спортист с проблеми скачаше от балкона, досега всичките ни футболисти да са се натръшкали

6

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам за Цвети, която лежи в болницата, но не виждам какво са виновни останалите момичетаДа не би те да са я бутнали от балкона?Да не би те да са я карали насила да тренира?Цвети решила да скочи и скочила. Тя е пълнолетна, отговаря за постъпките си.

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя спорт не мога да го разбера. Репетираш по цяла година едно и също и накрая - субективни оценки. дрън-дрън. И във футбола има корупция и то не малка, но друго е цял стадион да смачка от рев някой корумпиран съдия. хич не е малко цял стадион да те хули.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво ще рече "четвърти в многобоя" ? яли са много бой ли ?

3

Анонимен

преди 7 години

Все пак Браво. Не трябва да очакваме винаги първо място, тъй като това е турнир, но неслучайно им викат "златните" момичета, защото ни карат да се гордеем с усилията им.

2

mimoza

преди 7 години

А Цвети бере душата, милата. И никой не е ходил при нея, само роднините й. На човек не прилича, стопила се е, пък те Рио гонят. Скапана работа!

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Слабо,много...слабо;майтапя се разбира се.Този спорт е толкова...относителен в оценяването,че някоя съдийка да не е на...кеф и ще намери десетки...грешки.Ама какво да се прави...жени,никой мъж не би търпял подобно...издевателство.