104

Неутрален

преди 7 години

До некаСтани мюзюлманин - *** при мама Меркел ? !АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕШ НОРМАЛНО- БОРИ СЕ ЕВРОПА ДА ПРОГОНИ ВСИЧКИ МЮЗЮЛМАНИ И СРИНЕ ДЖАМИИТЕ.ИНАЧЕ ПОРАДИ ОГРОМНАТА МЮЗЮЛМАНСКА РАЖДАЕМОСТ ЕВРОПА ЩЕ СТАНЕ "НОВОТО КОСОВО"

103

Анонимен

преди 7 години

За васалите на САЩ мир няма да има, докато са васали. Бабо Меркел, обещаното не е като даденото. Твоето задължение е да усигуриш мир на народа си, а не комфорт на енергийните и военно-промишлени среди на господарите ти в САЩ! Не можеш да го съчетаеш, да знаеш!

102

Анонимен

преди 7 години

вместо да споделяте болката,направете така,че да няма болка ! за това сте избрани!

101

Анонимен

преди 7 години

Цялата история си беше някаква извратена трагикомедия. Първо говореха за трима стрелци, после блокираха транспорта в Мюнхен и накрая се чудиха какво да скалъпят. Сега да не го изкарате борец за някаква кауза. Най-забавното от всичко е, че всички истории подържат политиката на ***'отизъм. Интересно колко бежанеца от Украйна отидоха в богати на петрол мсюлмански страни, на колко от тях им построиха спиртоварни, църкви и колко пари им дадоха за интегриране.

100

Анонимен

преди 7 години

robi na demokraciyata....useshtate li kak sladko sladko vi go.....

99

м0ре

преди 7 години

депресията не в0ди до серийни убийстват0ва м0м4е е вер0ятно жертва на истински.я стрелец.Не м0же да 0тре4е нищо, 3ащото ве4е е мъртв0.Уд0бно 3а.....

98

Сгреш.их.Пр0стете ми

преди 7 години

Т0ва би бил0 най-истинск0т0 при3нание на баба вилкомен на жер.твите на нейните 3латни инвестиц1и

97

нека

преди 7 години

Моля, кажете какво да направим за да не ни убивате повече ?

96

Анонимен

преди 7 години

На тебе сърцето ти е свито, защото усещаш, че си предала цяла Европа.

95

Анонимен

преди 7 години

Сега обясни на убитите и техните близки да не се страхуват а да се запознаят с тях и да идат на посочения адрес за жертвоприношението!

94

Анонимен

преди 7 години

Козата Меркл и козаря Ерсдухан са символите на свободата и прогреса. Нека да живеят вечно и заедно в Анадола.

93

Анонимен

преди 7 години

Е, ще се видим на парада, чакай ме. Ще те позная, просто се дръж естествено като на парад.

92

Ърнест Хемингуей

преди 7 години

Всичко, което е далече от морето, е провинция!Не напразно всички най важни градове са на море...Константинопол (Istanbul), London,Barcelona,Рим,Атина,Тел Авив, Санкт Петербург, Стокхолм,Каракас,Сидни,Ню Йорк, Лос Анджелис, Сантиаго де Чили,Лима,Бургас,Варна,Одеса,Сочи,Рио де Жанейро и много други...други други..... София определено е най голямата провинция на света..най бедната столица от четвъртия свят!

91

Анонимен

преди 7 години

Аз говоря за себе си. Прекрасно знам, че антагонизъм има както и класово делене, но освен тези социални разслоения ти, като емигрант там си подложен на още едно национално разслоение. Европейците наистина са по-толерантни от нас към различните, но в никакъв случай не ни приемат като свои. Забелязал си го. Аз също защото съм учил там сред тях. Особено се забелязва и когато постигаш по-високи успехи от техните.

90

ами ти

преди 7 години

До 108за представителна извадка за софия ли се имаш ??? говорейки от свое име не означава , че това е валидно за останалите ти съграждани.говоря от личен опит понеже съм от малък град учил и живял във варна имак колеги в уни и от софия. имам авери от варна които са точни но като цяло не всички е цветя и рози...нито в България нито тук на запад.

89

Анонимен

преди 7 години

Меркел просто няма алтернатива. Няма кой друг.

88

Анонимен

преди 7 години

Когато тая си замине ще бъде международен празник.

87

Анонимен

преди 7 години

За администрацията си абсолютно прав.

86

До 98

преди 7 години

Казваш София и провинция. Например до мене преди 3 години си направиха малка къщичка едно семейство от Сливен. Чудесни съседи, почти всяка вечер особено сега в жегите сме до късно навънка. Изобщо не гледам на тях като на провинциалисти и не смятам, че са навлеци. Всеки който честно се труди и си изкарва прехраната заслужава уважение от където и да е.

85

стига бе

преди 7 години

До Анонимен101и в България ли става с работа....не си личи по БВП ...при шефове мутри странно кой организира балканският субект . за това , че света е глобален е така но ти се притесняваш , че на запад не ни обичали ...аз ти показвам , че и в България има разделение на местни и от други части на страната.определено отношението на администрацията тук е по-добро отколкото същото в България ...а ако си чужденец в България не ми се мисли.