35

осман

преди 7 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ! НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ТАКИВА КАТО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БУРГУДЖИЯТА.ВОЛЕН СИДЕРОВ ДОНОСНИКА .АХМЕД ДОГАНОВ И ПРОЧИЕ ДА ОТИДЪТ НА ТРЪСТИКАТА.КОГА ЛИ ЩЕ СЕ ПРОБУДИ ТОЗ НАРОД?

34

ОСМАН

преди 7 години

Сега ще изчистм авгиевите обори от вируси.съвременен вариант на древногръцките легенди.с първия указ одържави имоти за милиарди.комисията кушлев бор *** и бор чвор някакви смешни стотинки.ако беше жив тошо.ама тошо колев не другия.щеше да каже кога ще ги стигнем османците.отговорът е ясен .никога.поздрави на бургуджията валери симеонов.турците толкова са се уплашили от неговите ракети та са се отказали да хранят сирийците.имало евтина цаца в бургас .от скат безплатно...

33

до 60

преди 7 години

Ти просто ми изнасяш опорките си в момента без кьорав аргумент и доказателство в подкрепа на твърденията си.

32

Анонимен

преди 7 години

"Ako si mahne negovite hora koi shte pravi prevrat?"Ти какво се опитваш да ми кажеш сега- че всички превратаджии са роднини на Гюлен? :DЛогично е първо да си изтегли роднините, поетапно и месеци преди това, и след това да даде зелена светлина за съучастниците си, ако приемем, че той стои зад всичко.

31

Анонимен

преди 7 години

Само да отбележа, че човек с ясното съзнание да прави преврат в друга държава, първо би си изтеглил близките оттам, за да ги спаси от преследване после. Вие си правете изводите дали е виновен или изненадващо се е озовал в ролята на обвиняем.

30

Анонимен

преди 7 години

Не знам какви ти са критериите за неграмотност , но социалния и икономически подем в Турция е един вид чудо , понеже както наблюдаваме външните сили които се мъчат да спънат възхода на тази държава не спят. И ако ги нямаше тези спънки , Турция щеше да е къде къде по напред.

29

Анонимен

преди 7 години

Според официалната статистика в туркия има 40 млн. неграмотни, а 3/4 от населението живее в бедност. Не ни пробутвайте само истанбул и анкара!

28

100% ТURK

преди 7 години

До рома от столипиново..... В Анадола , на времето е живял прочут мислител и философ на име Юнус Емре , който е прочут с апела си :ЕЛА.....КОЙТО И ДА СИ ЕЛА.....!

27

от Турция

преди 7 години

Никога не съм виждал турската нация по сплотена . Два дена бях на денонощните митинги и с очите си го видях. В края на август , над Босфора ще има откриване и на трети мост.

26

Анонимен

преди 7 години

Абе Сухой си пише така. Какво му се връзвате. Иска да е прав ама не става. Поне той си вярва.

25

Су 34

преди 7 години

ПРЕДИ МАЛКО ПРЕМИЕРЪТ ЙЪЛДЪРЪМ ОБЯВИ, ЧЕЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА КОЯТО ОТГОВАРЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КРИТЕРИИ ОТ МАНСТРИЙХТ Е :ТУРЦИЯ-----Е, то ние ако не се похвалим сами кой да ни похвали?

24

Су 34

преди 7 години

Пука му, защото чуждите инвестиции ви намаляват, виж си статистиката. Фич не прави статистика заради статистиката, а на нейна база инвеститорите инвестират.

23

Анонимен

преди 7 години

Ако ЕС не побърза след 10години тя ще подава молба за членство в Турция

22

Анонимен

преди 7 години

Турция не е Индия. Там BBC не вървят.

21

Су 34

преди 7 години

И викаш, такива като тебе непреброени са поне няколко милиона.

20

Су 34

преди 7 години

ТУРЦИЯ СТАВА НАЙ-СИГУРНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА :)))))------Затова ли курортите ви са заети на 30 % спрямо миналата година?Бедна ти е фантазията!

19

Су 34

преди 7 години

ТУРЦИЯ СТАВА НАЙ СТАБИЛНАТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА Е РЕГИОНА, БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И ЕВРОПА :)--------Затова ли лирата ви пада, агенция Фич ви понижи кредитния рейтинг до "junk",най-ниския.Бедна ти е е фантазията!

18

Су 34

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА НАД 1 МИЛИОН МЮСЮЛМАНИ, БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА :))))))----------Няма, само 350 000 по последно преброяване.

17

до 30

преди 7 години

Вярно е, само смет. Ама спри дрогата или пиенето днес, че ти е дошло е по-вечко.

16

Анонимен

преди 7 години

*** от ББС сега подкокоросват алевититие. Ужким те "подкрепяли" преврата. Алевитската организация излезе с декларация, че подкрепя Ердоган. Турция е прекалено свободна. Какво търси ББС в алевитски квартали. ББС защо не гледа Европа? Защо ББС вместо да се възмущава от Извънредното Положение в Турция не се възмущава от извънредното положение във Франция?Ако можеше тук да се постави линк или ембед можех да ви дам пример от Ютуб как френски полицай рита в корема 30 годишна жена.