102

Създание

преди 7 години

Като се замисля, състоянието на Али Сонболи, както и атаката му, завършила със самоубийство са били и ще останат като един от примерите за най-тежки резултати от насилието и така наречения ''мобинг'' в училище. Разбира се, много е трудно да подкрепим някого, да го изслушаме, да му помогнем, да се държим добре с него. Винаги е по-лесно да обидим някого без да ни интересуват последствията. Ето един от резултатите от насилие. Няма връзка нито с ИДИЛ, нито с МИ*ДИЛ. Седемгодишен тормоз.

101

Анонимен

преди 7 години

Момчето е било положено на мобинг.Училищата трябва да имат работещи психолози и социални работници.

100

Анонимен

преди 7 години

Тихо? Притеснително? Едва ли едно тихо и притеснително момче ще го направи този атентат!

99

Охх

преди 7 години

Толкова малък човек да прави такива простотии... Що за психо?

98

Оля

преди 7 години

На това хлапе не само са му промили мозъка, ами и са го надрусали.

97

Анонимен

преди 7 години

Лъжат, мажат, лъжат, мажат, германец бил, трима били, един бил, тих бил, депресиран бил, сакън не е терорист, изобщо пък не е ислямец или идилец, ей, така, за високи спортни постижения утрепа с пистолет (!) 9 души и рани 20-тина, та това и снайперист не може да го направи... лъжат, мажат, първокласник ще разкрие истината, ама как иначе ще се оправдае отцепредателката Меркел, че горещо кани терористи. А тия дето покрай нея викат "Заповядайте" изобщо не са германци. Вижте им само лекьосаните мутри

96

Може и още как

преди 7 години

До АнонименМаже може и още как може да се забрани тази агресивна и варварска религия ислям. В Япония я забраниха и е забранена.Ислямът трябва да бъде забранен в ЕС.

95

Анонимен

преди 7 години

До Браво на АлиНа Дядо Мраз вярваш ли? Хем си се хванал на дезинформациите, хем бравосваш някакво долнопробно, антихуманно престъпление. Осъзнай се малко.

94

Суека

преди 7 години

Докато има мултикултура демек много религии и хора с различна нагласа на 1 място както е в АМЕРИКА ще има проблеми в ЕВРОПА като тези актове !!!

93

Анонимен

преди 7 години

До Георги Шопов От 30 км се вижда че не е германец. А те 2 дни се чудиха германец ли бил, марсианец ли. Имаха снимки и видео от самото начало, но пуснаха по доста големи медии лакърдията, че бил крайно десен, антиимигрантски настроен вредител.

92

Анонимен

преди 7 години

Не можете да забраните една масова религия, защото ще стане още по-опасна. Работа на духовните й водачи е да се разграничат от всяка форма на терор.

91

м?

преди 7 години

Това ли е лицето на типичния германец, както го описаха медиите в петък? Аман от дезинформации.

90

Анонимен

преди 7 години

До всички, които тръбят да се забрани исляма в Европа - звучни страхотно, НО... невъзможно. Това са десетки милиони мюсюлмани, които са по-сплотени, по-крайни и по-безскрупулни от християните. Последствията ще са масови бунтове, граждански войни, хиляди убити невинни и глобален военен конфликт. Твърде е късно вече за такова нещо.

89

Георги Шопов

преди 7 години

Да немската полиция и държавата са в амок а немеца с странното име Али явно че само *** могат да мислят че е Бреивик...И докато мислят така ще има емоции от други "немци" с имена близки до това наАли " убеден съм че немеца Али е бил католик" ХаХаХа.

88

Браво на Али

преди 7 години

Според британския "Телеграф", Али е взел пример от Брейвик и е подмамвал и стрелял по тийнейджъри от арабски и турски произход, защото го тормозели в училище. Направил си фалшив профил във фейса, където се преструвал на красиво момиче и предлагал срещи по разни макдоналдси и т.н.Абе, пич си е в крайна сметка.

87

криминолог

преди 7 години

САЩ е най-големия пазар на наркотици в света. В САЩ най-безконтролно се продават оръжия. В САЩ са най-честите, уж непредизвикани масови убийства. Не ми е известно как стои въпроса с продажбата на оръжия в Германия, но със сигурност знам, че това е най-големия пазар за наркотици в ЕС. Освен това е доказано, че най-склонни към извършване на престъпления са второто поколение имигранти. Така, че станалото е напълно закономерно.

86

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно виновни са пистолета и евентуално пушката, ако има такава. Сигурно скоро ще има повдигнати обвинения защо са притискали спусъка в ръката на някой, та било и този който го лансират в момента.

85

Dew

преди 7 години

Откъде е намерил оръжие? Особено след като е имал психиатрични проблеми, които са установни от лекари, не са били тайна. Родителите му не са усетили, че има оръжие?

84

Анонимен

преди 7 години

Мястото на лудите е в лудницата, а не да се разхождат по улиците. Поредния луд който съсипа много хора.

83

Анонимен

преди 7 години

Щом се казва Али и е мюсюлманин - работата е ясна