7

Анонимен

преди 7 години

На разказа на германският вътрешен министър Томас де Мезиер едно време му викаха съчинение свободен текст Откъде е взел оръжие в Германия не е свободна продажбата му.

6

41549

преди 7 години

Чистокръвен немец, чист ариец с Али в името...

5

Анонимен

преди 7 години

Най-обикновен луд. За съжаление, модерната изява на лудост в момента е да се крещи "Аллах акбар" и да се стреля напосоки.Едно време лудите се правеха на Наполеон; жалко, че вече е демоде.Най-тъжното е, че цялото ни общество подклажда лудите именно към тази изява, с автомата!

4

Петров

преди 7 години

Която телевизия да пуснеш,радио,вестници - постоянно и поне седмица ще раздухват случая! За някой,недостатъчно психически стабилен,който се колебае дали да направи такова,според него геройство - идеален пример да не се колебае,ами да действа! Не казвам,че медиите са виновни за тези терористични актове,но отразяването им може да е по-умерено и да не затормозява обикновените хора и да не спира колебанията на други !!!

3

муспи

преди 7 години

Нямаме достатъчно молове с Мак Доналси - казва пред турските медии Бойко Борисоф, - и затова ни избягват тези момчета.

2

Момо

преди 7 години

9 загинали - 3 косовари, 3 турци, 1 грък, 1 иранец(етнически иранец, убиецът)... И 1-2 немци за цвят.Правете си сметката за какво население става дума вече в Германия.

1

помак

преди 7 години

Май има мноого не ясни неща,а тук анализаторите съставят най-различни истории,може пък да искат да станат режисьори..."режисьорите"били по-големи познавачи на Исляма от самите муслимани.