37

Самуел

преди 7 години

За съжаление Европа все още спи и разделя мюсюлманите на умерени и крайни ислямисти. Каква е разликата между умерени мюсюлмани и крайни ислямисти ? Крайния ислямист ти реже главата а умерения мюсюлманин кротко се моли на Бог ислямиста да ти отреже главата. След всеки ислямски терор, в Ливан, Палестина, Сирия, Ирак, Турция, как "мирни" умерени мюсюлмани след всеки терор раздават баклава по улиците и се веселят. Дори в ци.ганската махала тук се радват след атентати.САБУДЕТЕ СЕ ХОРА!

36

Анонимен

преди 7 години

23 юли 1942 г. Разстреляха Никола Йонков Вапцаров. Помниш ли тази дата ти Плевнелиев и другите *** от върхушката?Прошка няма да има.

35

Анонимен

преди 7 години

Включвам телевизия АЛФА и чета-"АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е АМЕРИКАНСКИ КАНЦЛЕР"- А ТАКА- ОСТАВАМ НА ВАС ДА РЕШИТЕ КОЙ МОЖЕ ДА ОТПРАВЯ КРИТИКИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ЗА КОЙТО СЪМ ГЛАСУВАЛА И АЗ- ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ПОЛЗВА С ИМЕТО НА НЕОПЕТНЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК ОСТАНАЛОТО Е ИСТИНА, КОЛКОТО ГОРНИТЕ ТВЪРДЕНИЯ НА ТВ АЛФА.

34

Любопитко

преди 7 години

Хайде сега да пратиш и една телеграмка и до Кабул !

33

коци

преди 7 години

господин прецедента нали щеше да бори тероризма с образование ! или сме забравили какво приказваше ?

32

Tttt

преди 7 години

Ох, този кога ще затвори ***...

31

анонимен

преди 7 години

Никога не съм харесвала Росен Плевненлиев Просто този човек няма какво да каже на българския народ но има гласоподаватели ,който го подкрепят и гласуват за него това е жалко за нацията .Дано българския народ узрее ,че не бива да подкрепя този предател на България Погледнете му речите който чете за нова година и ще разберете ,че това не е президента на България .

30

Анонимен

преди 7 години

Никога повече зомби за президент! На този ако му извадят десетината клишета от речника няма да може изобщо да говори! Толкова повреден чип рядко се среща!

29

Анонимен

преди 7 години

Е, не може да си такъв популист. Да създаваш условия за атентати и като станат да се възмущаваш проформа. Тоя шут е крайно време да си ходи.

28

Анонимен

преди 7 години

Като го гледам и чувам, мисля че аз вече е в няква лудница.

27

Аматьори

преди 7 години

Клоунът испраща съболезнования до друг клоун чийто правителство и служби организираха клоунски нескопосан атентат на който почти никой не се върза и за това се нала медиите да ни го врът в носа ежеминутно и да ни казват ама това е атентат.Виждате ли колко клоунски е светът?Големи хора уж политици си организират атентати а техните колеги им испращат съболезнования ,жалко нали ? И съдбите ни са в ръцете на тези клуни.

26

в братска Америка

преди 7 години

Скоро в братска Америка започват да продават най-новата версия на Калашников - АК-Алфа!

25

началото на края

преди 7 години

Какво толкова се възмущавате? В Афганистан, в Ирак, в Либия и в Сирия всеки ден се правят атентати с по 200-300 жертви и никой не се вълнува! Защото зад атентатите стоят талибаните, Ал-Кайда и ИДИЛ ли? Защото зад атентаторите се крие ЦРУ ли?

24

Анонимен

преди 7 години

ТЯ ЕВРОПА ВЗЕ ДА ЗАПРИЛИЧВА НА ГРОБИЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОХОМСКСЛСТИТЕ!ЩЕ СВИКНЕМ И СКОРО НЯМА ДА НИ ПУКА!КАКТО НЕ НИ ПУКА И НЕ НИ ДРЕМЕ ЗА АЗИАТСКИТЕ АТЕНТАТИ!

23

Анонимен

преди 7 години

Путин като чуе "Плевнелиев", и се крие. Взе му страха след Крим. Путин не смее нищо да вземе след Крим.

22

Анонимен

преди 7 години

Стане ли въпрос за рев и сополи - номер едно сме. Но когато става дума за превенция на проблемите и отстояване на обществения интерес, никви ни няма.

21

маде ин Булгари

преди 7 години

Роска, и твоите послания целят да вселят страх от Русия! Но те вселяват страх само от твоята безкрайна глупост!

20

Анонимен

преди 7 години

Много е ривала шотландската овчарка на Боко.

19

как вървят?

преди 7 години

Роска, мани ти сърцето на Бавария ами кажи, как вървят офшорките в Кипър?

18

Патриот

преди 7 години

Учудвам се че пастирката не е прозряла дългата ръка на Кремъл зад този терористичен акт!