59

Шаран БГ

преди 7 години

Нашето море - 3 / три/ пъти по-горещо от нормите !Очаква се тези дни около Емине -- водата да заври !!

58

Анонимен

преди 7 години

1 април мина но става за виц

57

маке-ариец

преди 7 години

ГоМната на *** в гьола са толкова радиоактивни, че унищожили всички бактерии. Казах!

56

:)

преди 7 години

Така си е :) Лазурно и синьо е Кафяво море. Затова по телевизиите въртят само реклами на лекарства спиращи стомашните разстройства :)Поне пишете ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ :)И поздрави за Черноморието от мен. От над 10 години не съм ходил там и тази година пак съм в чужбина. Не за друго, а искам да си почина, което в копторите по Кафяво море е НЕВЪЗМОЖНО!

55

Холмс

преди 7 години

Българската норма е 1 л....о на кв.м.Следователно,сега едно л.....о плува средно на 30 кв.м!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен''българките най-красивите жени на планетата!''******************************************************А зъби имат ли ?

53

Анонимен

преди 7 години

Май пак ни хванаха за канарчета с тези норми. Ами то нашето море ако е 30 пъти по-чисто от нормите, то тогава в Гърция трябва да е 60 000 пъти по-чисто от нормите.

52

Анонимен

преди 7 години

Поредната статия на мутро-олигархията, целяща да привлече балъци да се къпят в ***.Не се хабете. Нормалните хора отдавна не стъпваме там.

51

Анонимен

преди 7 години

Да не ходите на море с веро бе ?

50

дрън

преди 7 години

А мутрите там ли са или ги пречистихте?Сега са честни хотелиери и ресторантьори!а 20 кинта за чадър и шезлонг?На *** в морето вече шишарки ли им викате?

49

Анонимен

преди 7 години

На който не му харесва да,не идва. Плуете, а по крайбрежието само коли от провинцията. Ходете в Гърция и Турция там след полунощ изпускат фикалийте в морете, които са събирали цял ден в резервоари. Смърди и не се трае, но нали трябва да се кефим на чуждото и не виждаме истината.

48

анкета

преди 7 години

1.Още не съм изтрещял за да си рискувам здравето и живота по нашето Черноморие (+)2.Ще се къпя до полуда в нашите курорти,ако ще да пипна дизентерия,холера и хепатит едновременно (-)

47

Анонимен

преди 7 години

Oo чудо, и това само за 1 година, пропагандата не спи

46

Анонимен

преди 7 години

30 Пъти по чисто от Септична Яма.Даже и Така Подлежи да съмнения.

45

Българин

преди 7 години

Пълен фалш. Тяхните стъкмени измервания да си ги заврат ... "Чистотата" е видима дори с невъоръжено око.

44

Ник

преди 7 години

500 колонофлурестиращи единици - АС САМ Ф ШОГ!!!!!!! Те такъв термин само в речника на Днес.бг има!

43

Анонимен

преди 7 години

Къде отиват ла.ната в тези огромни курорти и селища????При това чудовищно презастрояване всяко туристическо селище трябва да има пречиствателна станция.А сега колко са и къде?

42

Анонимен

преди 7 години

Тези, които трябва да следят за чистотата и хигиената, гледат на работата си като на хранилка.Масови гадости по заведенията, отровни храни, *** на всякъде, водата ***, а резултататите, с които ни замазвате очите - все прекрасниАми май някой си плаща, за да ни храни с *** а проверяващите да не виждат нищо? А може би някой е наредил резултатите от водата да изглеждат прекрасно?И защо ни е тази държавна агенция за храните, която крие имената на производителите на отровна храна?

41

Стойчев

преди 7 години

Най-напред-новото офрмление на сайта Ви е заимствано от други сайтове и не струва, съжалявам,че Ви го казвам! Тази дама *** Василева ходила ли е по плажове извън България и какво би казала при едно сравнение на морската вода по испанските пла жове,където дъното поне на 7-8 метра се вижда и водата е КРИСТАЛНО ЧИСТА и синее, синее ?! Хайде, холан,да се къпят в нашите води тия дето са правили изследванията, техните роднини и поръчалите тази статия !

40

опетков

преди 7 години

До Гладен редактор Днес на градския плаж във Варна, водата беше кристална, бистра и не много топла. Между къпещите се плуаха безброй малки рибки. Когато фактите говорят дори *** като тебе би трябвало да замълчат.