19

%

преди 7 години

"Светлия период на турската икономика и държава свърши.Ислямизирането на обществото ще я върне там откъдето се надигна в началото на 20-ти век,т.е. на смъртния одър, и после в гроба.....България спокойно може да си се развива в ЕС и без Турция,ама Турция без ЕС е 00.Да му мислят тези,които веят знамена в Истанбул,че догодина имат да връщат 170 млрд. $ кредити." Така ми се иска.

18

Анонимен

преди 7 години

Светлия период на турската икономика и държава свърши.Ислямизирането на обществото ще я върне там откъдето се надигна в началото на 20-ти век,т.е. на смъртния одър, и после в гроба.И какви са тези глупости, че щели да стават регионален лидер, като са недолябвани от всички съседи, защото се бъркат във вътрешните им работи.България спокойно може да си се развива в ЕС и без Турция,ама Турция без ЕС е 00.Да му мислят тези,които веят знамена в Истанбул,че догодина имат да връщат 170 млрд. $ кредити.

17

мъка

преди 7 години

Алахакбаризма ще прати Турция на политическото бунище .

16

Шоп

преди 7 години

Простотиите на Незавизимите газета ли коментирате?Може ли да уважаваме държава, която няма в езика си собствена дума за "вестник"?Газета...журнал...в рот я вас *бал...

15

каймакАМ

преди 7 години

До Василев :Много точна преценка сте направил гн. Василев .... Особено тандема ......ако Турция. ......то България. ..... Като голяма регионална сила , Турция е всъщност и един вид ограда между Европа и ислямския свят. Ако тази ограда липсваше , до Виена всичко щеше да е ориенталско.

14

До 30

преди 7 години

Чети повечко, не боли!

13

до Василев

преди 7 години

Турция не е, а и никога не е била велика. Само сравни мракобесната Османска империя с Византия, Австро-Унгария или да речем Британската империя...Дори през 19 век Османската империя са я наричали "болния човек".

12

Анонимен

преди 7 години

След всичко това в Турция няма да има мир в дългосрочна перспектива. Тъпанаря Ердоган с тези мерки на древните времена сам си създава огромна армия на противниците си. България трябва да наблюдава много внимателно за случващото се там. Повече пари и модернизация за професионалната армия.

11

До 19

преди 7 години

Камък голям колкото Турция ще ти падне на главата!!

10

нормален

преди 7 години

Никога не съм разбирал русофилите. Добре, турците харесват Турция, защото това им е етноса. Но русофили българи??? И то на всичкото отгоре такива, които могат да обърнат оръжие срещу нас, само някой от любимата им Просия да им заповяда

9

Анонимен

преди 7 години

Същата статия е преведена от турски, но за Русия.

8

ПОМАК

преди 7 години

Българин мюсюлманин съм и подкрепям действията на лидера на всички мюсюлмани по света - Реджеб Тайип Ердоган. Той не е такъв, за какъвто го изкарват западните медии. България само може да спечели от братски отношения със Султана.

7

Анонимен

преди 7 години

Попе, попеее, да мрът, ама те се множат, а ние намаляваме. Само от това трябва да ти е ясно кой е отпадъка. Ти си наясно де, само трудно си го признаваш пред други иначе на саме си знаеш.

6

бг

преди 7 години

Това го знаем!Какво правим после.Ще ги демократизираме ли като Либия,Ирак и Сирия?

5

Анонимен

преди 7 години

Независимая туаллетная газета....хахаха, по смешен аналЛизатор не бях чел. Изкара *** херувимчета.

4

Мхм

преди 7 години

Като видя по-дълга аналитична статия, веднага ми става ясно, че е превод от чужда медия и без да цитирате кой е източник. Не съм видял в нито една електронна медия подобна статия писана от нашенец. Защо бе, хора?? Толкова ли не се интересувате, за да направите ваш собствен анализ подкрепен с факти?! Статиите да други езици можем да си ги четем по чуждестранните медии... Български аналитичен, журналистически ум, кога!?!?

3

Анонимен

преди 7 години

Ако спрат Турските сериали,какво ли ще гледа цяла България,един-два забравени Български сериала и...Новините,които са толкова"обективни"

2

**

преди 7 години

Колко"услужлива"статия,чиели самочувствие ще погали

1

Анонимен

преди 7 години

Ужас. Това го дължим на добрия мустакат чичко. В скоро време и по сапунките им ще гледаме само жени с фереджета.