80

Горгона

преди 7 години

До Али Баба и ГЕРБКакво общо има ГЕРБ с тази случка.Ей ,голям *** си.

79

Я

преди 7 години

Най-вероятно е детето да е откраднато от майката, а не захвърлено от нея

78

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, НАИСТИНА, ЧЕ ТАКОВА СЪКРОВИЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНО КАТО ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА МАЙКА ЛИ Е?

77

един баща

преди 7 години

Бог да те пази, бръмбарче!

76

Анонимен

преди 7 години

Uroda, koito e izostavil tova dete shte ima dalgo da se obiasniava pred Tvoreca. Boje, kakvi jeni nastanaha!!!!!! kak e vazmojno tova izobshto????

75

Анонимен

преди 7 години

Всъщност детето може да го е изоставила някоя туристка. Рускиня например. Защото имаше и преди такива случаи.

74

Али Баба и ГЕРБ

преди 7 години

Винаги когато ГЕРБ са на власт има изоставени !Хората тръгват по чужбината и си изоставят родителите,децата и приятелите .Обаче като чуят бългаска музика в чужбина се спукват да реват - носталгия ли е илимазохизъм не знам ?

73

Анонимен

преди 7 години

ТОЛКОВА Е ПРЕКРАСНО ТОВА ДЕТЕНЦЕ ! АКО МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ С ТЕЗИ ШИРОКО ОТВОРЕНИ , ГОЛЕМИ И КРАСИВИ ОЧИ , ПОКАЗВА УЧУДВАНЕ , ИЗНЕНАДА , НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ ПРОМЕНИТЕ , НОВИТЕ , НЕПОЗНАТИ ХОРА ...КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕ ПРОГОВОРИ ВСЕКИ МОМЕНТ МИЛОТО , НО КАК КАТО Е ТОЛКОВА МАЛКО САМО 7 МЕСЕЦА , ТВЪРДЕ КРАТКО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ , А И ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СТАВА НА ТОЗИ СВЯТ , НА КОЙТО СА ГО "ДОВЕЛИ" БЕЗ ДА ГО ПИТАТ И... ДА ГО"ЗАРЕЖАТ", ЗА БОГА ! БОГ ДА Е С ТЕБ МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕ !

72

Българско Семейство

преди 7 години

Няма значение дали малкото човече е с руса или черна коса. Най-важното че е БЪЛГАРЧЕ и ми се доплака.... Ромски традиции не ме и интересуват, за да тъжа за емоционално нестабилни хора, чиято мисия е да тежът на Земята! Аз съм млада българка и мисията ми е да имам поне 5 дечица, които да възпитам на чест и родолюбие. С удоволствие аз и съпругът ми бихме осиновили дете, но процедурите са тежки - на по 25 години сме, брак от 3 години, висок стандарт на живот, можем да осигурим всичко, но бариерите

71

Една майка

преди 7 години

Защо в тази държава няма аборти по здравна каса...... това поне ще отърве много дечица да бъдат изоставени и нещастни....

70

Анонимен

преди 7 години

До КОМАНДОСАко наистина е така - значи още си нормален човек, запазил си усещането за доброто в себе си. Поздравления за което!Лека нощ на всички добри хора / на нетолкова добрите - също!/! И най-вече на бебо, който днес / без да го съзнава!/ ни окрили толкова благородно:)

69

...

преди 7 години

Какъв стрес е това за милото дете...

68

анонимна

преди 7 години

До Анонименза съжаление сме в БГ

67

край

преди 7 години

Когато си бял и рус симпатяга със сини очи - света е твой. Всеки го иска тоз образ сладък. Да му мислят родените с друга кожа.

66

КОМАНДОС

преди 7 години

Бил съм вспецчастите, сражавал със се с талибаните, ама тази снимка ме демотивира, изкарва ме извън кондиция. Реве ми се. Фарфалакът наистина е страхотен, бива ли такова нещо...? Срам ме е, а незнам защо. Ще удавя мъката в алкохол!

65

ехеее

преди 7 години

Много яко хлапе ! Със сигурност ще си намери щастливо семейство !

64

Анонимен

преди 7 години

Егати, голям мъж съм, а ми се доплака.

63

Анонимен

преди 7 години

Кой знае и след 30 видиш ли се появят братя и сестри. Един отишъл на работа и при обработка на документи му направило впечатление. Две жени имат неговите цифри от егн.

62

Анонимен

преди 7 години

Абе вие не сте добре! Ангелче... къса ми се сърцето... Това си е най-обикновено дете, утре ще порасне и ще застреля 80 човека в мол и пак ще виете.Или защото ви се струва много сладко ще стане достоен и стойностен човек?Ха ха ха...

61

Анонимен

преди 7 години

Какво ще пише майката, ако няма статут да стоя в България. Минели и срока заминава с детето откъдето е. Това значи да се покаже на службите. Това е Варна не е село. Колко процента във Варна имат доверие на службите, и не е само Варна.Цялото черноморие.