5

Хейтър Тролев

преди 7 години

Шок и ужасТ , Проблемът не са годините -63 , а скотския живот в България и как съществуването на мнозинството се свежда до това да виси пред телевизора , пред кръчмата и в чакане на някакво божествено откровение , проверете на колко са кандидатите за президент в САЩ и че единият е милиардер , а 68-годишната дама - до скоро втория по власт в най-влиятелната държава в света .

4

Анон

преди 7 години

На бабата и е била направена магия за глупост. Благодарение на тези честни хора, магията е била развалена и бабата е поумняла. Стрували са си тези 5000лв. Не виждам измама тук?

3

Лермонтов

преди 7 години

През Средновековието по време на Светата Инквизицияса горели на клади, подобни магьосници, вещери и врачки.Днес спокойно може да се справим с тях, ако ги подведем почлен от Наказателния кодекс с който биха влезли в затвора идържавата би конфискувала имуществото им /движимо и недвижимо/ !Тогава ще видите колко от тези измамници ще останат в България . . . !?

2

Анонимен

преди 7 години

А тия заразените, който разпространяват червена магия кога ще ги съдят.

1

Анонимен

преди 7 години

Изглежда, че "магьосниците" са направили и нещо с възрастта на "потърпевшата", която през 2014 звъни на телефона им като 45-годишна, а само две години по-късно е вече на 63!Днешна им работа ;)