32

Анонимен

преди 7 години

*** си *** търкаш свободното мнение на читателите

31

Анонимен

преди 7 години

Спорта и в частност "Олип..нещото" отдавна са мърттви още от времето когато разрешиха участие на професионалисти (последната бариера).Сега е тъпо ШОУ , пропаганда , сапунка и офшорна зона едновременно.Не си струва токът за вашия телевизор !

30

Анонимен

преди 7 години

"Правилно е, когато някой е сбъркал, да бъде наказан поименно, а не колективно"Пулев да ходи да накаже Путин, като иска поименно наказание !

29

Анонимен

преди 7 години

до 30 То и аз ти съчувствам , че си толкова смешен! Между моя пост и твоя има час и половина разлика. Ти 2 изречения час и половина ли ги пишеш??? Муахахаах.. Наистина те съжалявам не за друго, а за ***.отските ти опити за аргументация!

28

анонимен

преди 7 години

НАЛИ ТРЯБВА ДАА СПЕЧЕЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ. ТЕ СА СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ. А ТОВА ЗНАЧИ НАВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО. САМО ТЕ И ТЕ И НИКОЙ ДРУГ. ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ИГРАЯТ.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Писал съм коментара си в момента, в който ти си постнал своя / виж тайминга/. Затруднил си се да го съобразиш? Съчувствам ти, някои хора страдат от хронически ментални проблеми!;)

26

Анонимен

преди 7 години

гледах няколко пъти на повторения мача на кубрат с кличко. кличко можеше да реши срещата още в първите 2 минути.просто си поигра за забавление на публиката.това е истината. даже пожали го пожали като не го прати във болницата.въпреки това нашият не престана да говори глупости

25

Анонимен

преди 7 години

до 25Човека се извини за грешката си, когато му казах че това е брат му в предишния коментар. Не четеш ли?

24

Анонимен

преди 7 години

това за стимулантите в русия го разкри шефа на руската антидопингова агенция. доста по достоверен източник от ритана в главата зелка

23

Анонимен

преди 7 години

и аз мисля че е политически.тъпкаха ги със стимуланти за да покажат колко е велика прогнилата им русия.същото правеха преди при соца най вече спортистите на ссср и гдр за да покажат колко по напред са соц страните.видяхме ги как свършиха,едните се разпаднаха а другите отидоха при фрг

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5---------------------------------Странно, с Кличко игра Кубрат, а ти си убеден, че Тервел има поражения в главата...Това е едно много експертно твърдение, къде успя да станеш толкова умен, друже?

21

Браво

преди 7 години

Браво на Кобрата! Доказа за кой ли път, че не е мишка.

20

Анонимен

преди 7 години

До Правий секторТова, че руски държавни организации са се ангажирали с тази централизирана система за допингиране по никакъв начин не означава, че всички руски спортисти са я ползвали, Например Исинбаева - за какво й е да зоби по центърализирния държавен способ, след като зад гърба й има цяла лаборатория на една световна фармакомпания? Тя зоби по правилния начин и никой досега не я е олепвал!Нея защо я наказват, при това положение? Та тя е чиста, като светена вода, по критериите на МОК!

19

Анонимен

преди 7 години

Интервюто е на Тервел Пулев, а не на Кубрат. Дотук коментарите са турлюгювеч. А ако някой ми твърди че Серена Уилямс не се друса, то е голям "политически" наивник.

18

Анонимен

преди 7 години

до абаджията...може ли да си по-жалък в лъжите си?

17

Абаджията

преди 7 години

СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ ФИЛМА ЗА ИВАН АБАДЖИЕВ ЗА ОЛИМПИАДАТА В СЕУЛ , СЪМ НАПЪЛНО СИГУРЕН В ПРАВОТАТА НА НАКАЗАНИЕТО .. ПРЕДИ СЕУЛ ПРИВИКАЛИ АБАДЖИЕВ И ШЕФА НА ФЕДЕРАЦИЯТА И СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ ИМ ОБЯСНИЛИ , ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВЗИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЗЛАТЕН 1 СРЕБЪРЕН И 1 БРОНЗОВ МЕДАЛ , ЗА ДА ОСТАНАТ ДРУГИТЕ МЕДАЛИ ЗА СЕ СЕ СЕ РЕТО ..ОЩЕ ПЪРВИЯТ ДЕН НАШИТЕ ПЕЧЕЛЯТ 4 ЗЛАТНИ МЕДАЛА И ХОП СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ НИ ПРАВЯТ ДОПИНГ ПРОВОКАЦИЯ,СМЕНЯТ УРИНАТА И НАШИТЕ СА УЛИЧЕНИ С ДОПИНГ ... ЕТО ТОВА СА СЪВЕТСКИТЕ ДРУЗЯ .

16

Анонимен

преди 7 години

Те хамериканците не водят политика на допингиране...нееееее...откъдеее! Смеш.ник!Винаги на първо място по златни медали на Олимпиада, щото много кадърни, ей!

15

Анонимен

преди 7 години

до 14 Че то по тази логика и всички хамериканци да са вън от Олимпиадата. кой не взима допинг? Тоя Джъстин гатлин го хванаха и само 2 години му сложиха...оня другия ***.от Армстронг колоездача даже не го хванаха толкова години за да е номер едно с допинг, а накрая съвестта го загриза след като се отказа и си призна че се е друсал като за световно... Аре у ле.во бре, само руснаците се зобят??? Ами оня ка.вал Майкъл Фелпс?

14

Политически

преди 7 години

Какво значки политически бе измекярин? Псевдо-патрЕотите, които уж са българи, ама са по-руснаци от бетер руснаците. Или използваш допинг, или не, няма наполовина бременна!

13

Анонимен

преди 7 години

Продължаваме напред!!!