82

Анонимен

преди 7 години

kvo e tva kandidatura i ima li to po4va u nasoti zvu4i kato kvadratura, a kvadraturi sa praat na zemia i posle ga digat u vzduho i sta kubaturata kvadratura ili kubatura traji toio MAN

81

1

преди 7 години

Обединителката е др. фидосова,всичките избиратели на герб,може да ги пренесе до урните,и килогамите ги има и силата я има,затова др.борисов тя е човека,прости и вече за старите грешки.

80

xxx

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА"Жалко за Плевнелиев... - такъв ДЪРЖАВНИК не сме имали от времето на Стамболов... - смел, решителен, принципен, последователен, с характер"За един и същи човек ли говорим? За този, който не посмя за 5 години да каже нищо накриво на своя господар Борисов? За този, който не намери гръбнак да се възпротиви на пускането на Нощните вълци в България? Или този, който се обясняваше като ученичка с Ненчев, как нямало да има флота, това не била флота и т.н.

79

56

преди 7 години

До АнонименНапълно съм съгласен! Жалко, че хората не разбират и съдят за президента по стойката му пред парада на Гергьовден, а не по това какво казва и какви позиции отстоява.

78

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев не е слаб президент, той си казва всичко "правио куме в очи".Слаб беше Първанов, който ходеше да се клане на руснаците.

77

анонимен

преди 7 години

До АнонименБОРИСОВ НЕМА ДАСЕ УНИЖИ И ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЦИДЕНТ ЗАЩОТО ГО О4АКВА МНОГО ХУБАВА ДЛЬЖНОСТ В ЕК НА ЕС

76

Анонимен

преди 7 години

Животът като такъв наистина е лесен като песен . Но някой го прави тежък . Следователно на нас не ни трябва Президент Обединител , а Президент Икономист , еднакво добър както в Кабинета , така и Вън от него . Сериозната и стабилна основа на Обществото ще обедини Нацията .

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен путин е много по слаб бе

74

Любопитко

преди 7 години

Айдаааа, Цуца Цачкова изгореее!!!! Таман беха набрали скорост да я показват в героични пози , и хоп , нема я на екраня.

73

Анонимен

преди 7 години

Плевналиев и държавник??-на тоя Странжата някой му е изпил мозъка или му плаща за да ръси подобни глупости!?По слаб президент едва ли ще имаме!

72

Анонимен

преди 7 години

Като четете заглавието и съдържанието на статията, как мислите това всичко не е ли едно задкулисие. "Тука има тука нема къде е топчето", бива, бива нечистоплътност но такава като в нашата политика няма. Аз все смятам, че задкулисието което стой зад властта не е решило кой да издигне за президент и това причината Премиера да се вие на червеи и да шикалкави. Това е истината според мен драги читатели.

71

Kingston, Ontario

преди 7 години

Борисов показа, че има какво да направи за народа, вижда се и че по падане на визите работи. Едва ли при Орешарски щяха да ги махнат, сега имаме шасн.

70

Анонимен

преди 7 години

Да покажем, че сме европейцида изберем бат Сали

69

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Жалко за Плевнелиев... - такъв ДЪРЖАВНИК не сме имали от времето на Стамболов... - смел, решителен, принципен, последователен, с характер - не случайно взе надмощие над жужето и го разобличи...

68

Анонимен

преди 7 години

Днес да не е първи април?!Герб и Борисов ОЩЕ НЕ СА ОБЯВИЛИ кандидат за президент... нито един. НУЛА!Обаче сега го СМЕНЯТ?! Този никой, дето още го няма... го сменят с КОЙ? Пак НИКОЙ.И пак още нямат кандидат.Кажете ми моля Ви, защо тези хора не са в психиатрията бе? Ми това дори не са нелогични несвързани приказки. Това са неща за които освидетелстват. НЯМА ТАКЪВ ПРЕМИЕР.... НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

67

Анонимен

преди 7 години

Досега явно е бил номиниран някой "разединител".

66

Анонимен

преди 7 години

"Аз мисля , че единствения човек достоен за Президент на българите е Дядо Добри"---А аз мисля, че титлата "президент" е недостойна за святият човек Дядо Добри. Той трябва да се помни и почита, а не да му се търси титла.

65

Анонимен

преди 7 години

Самия Господ Исус Христос да слезе на Земята и да ни стане цар, българите ще го оплюем, изритаме позорно и ще продължим да си хленчим по старому.

64

на баба ти фърчилото

преди 7 години

дългия...президент!...

63

бай Петко

преди 7 години

Значи излиза, че до сега предполагаемия кандидат-президент, избран лично от б.б. не е бил обединител на Нацията. Пак г-н Б.Б. щеше да ни прибута, ех не магаре де, но удобен манипулируем индивид. Бознат "филм" с предложението на сегашния президент, просто фигурант !