27

Анонимен

преди 7 години

До Жибор; Лумпене, лумпене, Нане , Нане, луд и недохранен индивид. Значи така :"Я не сакам, я да съм добре.Я сакам Вуте да е злеV" Абе идеот неден,мръсен подлец и ***. На 1800 километъра от нас има война и дойдоха 3,5 милиона в Европа,я си представи това да се случи в Турция и Истанбул тръгне за насам. Какво правим? Сваляме гащите? Ей няма свестни хора в тази държава. Свестните я напуснаха. Ще се задавиш в собственната си омраза и подлост .Глупав, неден, мръсен,недоучен, недолекуван ***

26

Привет от Истанбул

преди 7 години

Надявам се, че знаете за проекта Нов Близък Изток и за плановете на Световния империализъм. Хората на Гюлен са именно троянския кон внедрени от тази световна организация. Турският народ в мпмента се бори против този проект и за целостта на държавата.

25

Анонимен

преди 7 години

Искам Ердоган да бъде екстрадиран в България,разследван за международен тероризъм и осъден за пращането на организирани бандитски групи в християнските страни.

24

Жибор

преди 7 години

Надяваме се да има.

23

Интересното е , че..

преди 7 години

Някой си експерт знае какво се случва в Турция повече от самите турци и коментира неподготвен. Другото нещо е , че да викаш заблуден на някой които скача пред танк ? Ми затова ,, Тиквата '' ще ви оправлява 20 години и ще ви краде бе , вие нямате достоинство и кураж да се покажете на 1 протест а камоли да скочите пред танк аре чупката и траите в мизерията докато Турция мойже да купе България с пари , а не с завладяване както някои промити мозаци спамят от 10 години.

22

Анонимен

преди 7 години

Все още имаме вилайети, временно извън контрола на империята и горящи с нетърпение пак да бъдат част от Великата Османска Империя! Още малко търпение, още малко ...

21

Анонимен

преди 7 години

Ердоган направи така, че турската икономика да се равнява на водещите в ЕС, сега като премахне тези които му слагаха пръти в колелата ще дръпне още повече, а ние можем само тайничко да им завиждаме и злобеем докато ядем турски домати и си перем страните *** с турски препарати.

20

IYI

преди 7 години

До bros, след обявеното Извънредно положение няма да имат такава възмжност.

19

Сатанаил

преди 7 години

Не, нама! Щот там всички са диви селяни.

18

bros

преди 7 години

Да видим, колко от тези съкратени люде ще си потърсят правата в Страсбург!?! А и как ще реагира Европа! ;)

17

П.Петров

преди 7 години

Първо Ердоган трябва хубаво да оплеска икономиката, а гражданска война и сега си имат в Кюрдистан.

16

Ислямски Халифат

преди 7 години

Не гражданска война, а терористичен ислямски халифат ще има в Турция. Ердоган е ислямо-фашист и Майн Кампф не е далеч по възможности за репресии и диктатура от от светия Коран.Лошото е, че Халиф ал Ердоган, ислямо-фашистът, начело на попуристката си партия от неуки и фанатични привърженици и свирепи полицейски служби ще поиска Халифатът да се разпростре Днес в Турция - утре в света.Това е лошото за света.

15

Анонимен

преди 7 години

ДА

14

Ислямски колонизатор

преди 7 години

До АнонименСтига с тая заплаха от т.н. бежанци, а всъщност ислямски колонизатори.България може веднага да спре колонизаторите-ислямисти и проблемът е решен, Турция да си оправя нещата както си знае и изобщо не ме интересува.Интересува ме защо не спираме да приемаме ислямските колонизатори.

13

Анонимен

преди 7 години

Като ти се изсипят няколко милиона бежанци от Турция плюс тези от Сирия и ти ще си все едно в Турция

12

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Нина Дюлгерова очевидно е върла гюленистка. Редно е България незабавно да я екстрадира в Турция, за да бъде щателно разследвана.

11

Анонимен

преди 7 години

Жална ти майка на тебе, защото си в турция.

10

Анонимен

преди 7 години

Жална ни майка ако Турция стане като Сирия

9

тукидит

преди 7 години

Останахме с впечатлението, че преврата дори не е започнал, а мерките са превантивни. Напълно е възможно да се реализира стабилен режим, който би елиминирал всяка опозиция. Примери за такова развитие в региона не липсват. За това и колкото повече време минава, толкова по-малко вероятно е да има втори пуч. Ако ще става нещо, ще става скоро. Следващите рискови фактори са евентуалните финансови дертове и кюрдския проблем.

8

Анонимен

преди 7 години

Гражданска война няма да има! Ердоан държи всичко под контрол,а такива анализатори и професори на път и под път!