136

Антигерберистпрованс

преди 7 години

Да си от "Великата Тръния" и да си от ГЕРБ, това е умопомрачително състояние, от което дори лудите в лудницата бягат!

135

Антишопе

преди 7 години

Шопо е дръвена глава, особено герберският шоп!

134

Шоп

преди 7 години

Как ще осъдите човека, когато детето се е ударило отстрани и отзад на джипа?Вие как бихте избегнали дете, ако иска да се удари във вратите на колата ви?

133

БЪЛГАРЧЕ

преди 7 години

Абеееееее налегнал ни е един ГЕРБЕРАСТЛЪК и детските далаци и дробчета се пукат и късат от кеф по ВИНЕТУ СЛЪНЦЕНОСНИЙ.Ама ние си ги избрахме и ние ще им сърбаме попарата.Та толкоз ли е сложно да се види че това е една шайка от бивши и настоящи престъпници.И на президентските избори гласувайте за ГЕРБ.

132

ИСТИНА

преди 7 години

ВСИЧКИ ДА "ЧЛЕНУВАТ" В ГЕРБ! ТАКА И НА ВИНОВНИТЕ И НА ПОТЪРПЕВШИТЕ НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА СЪД А САМО БАЙКО И ГОСПОД

131

Камен

преди 7 години

Абе Борисов, нали уж немаше у ГЕРБ нарицателни за ***?! Ми как ги изнамираш такива като тоя? Или като синчето на бившия кмет на Ботевград, което ти направи на депутат. Оня, който "входираше и изходираше" при Бареков. Мене нещо ми се чини, че всичките твои *** и протежета са резултат на такава кадрова политика.

130

ЦК на БКП

преди 7 години

А осъдените кметове имат слаби седалищни части-ако не беше от ГЕРБ ,щеше да го разбереш...

129

Анонимен

преди 7 години

До бръм...След сблъсъка той придвижи ли детето до болница, зеинтерисовали се от състоянието му ? Не.-------Не ама да.Всъщност той, кмета, го е закарал до болницата, след инцидента.

128

TROCKI

преди 7 години

PO VREMETO NA TODOR JIVKOV SAVETSKI KORAB BESHE SABORIL ASPARUHOVIQ MOST VARNA,IMASHE ZAGINALI. BAI TOSHO PRATI TELEGRAMA NA BREJNEV...,,IZVINQVAI BATE LEONIDE,NASHIQ MOST BLASNA VASHIQ KORAB,, DETETO BLASNALO DJIPA SLUCHAQ E IDIENTICHEN.......DA SE SMEESH LI DA PLACHESH LI.......

127

Идва гняв

преди 7 години

Тази държава заслужава всичко, което й се задава

126

Анонимен

преди 7 години

ABE KAKVO SPOMENAVATA SAMO GERB, TUKA VINATA E NA MAIKATA. HUKNALA NA PECHALBA I OSTAVILA SAMO DETETO. AMI VODACHA NA AVTOBUSA, TOVA SPIRKA POJHELANIE LI E, ILI E MESTO OT UCHILISHTETO. MNOGO VAPROSI. TUKA NYAKOI SAMO GERB IM E V USTATA.

125

Jj

преди 7 години

Боклуууккккк си кмете

124

бръм...

преди 7 години

Инцидентът за пострадалото дете е катастрофален, но ме впечатли последействията и захлахите от страна на кмета.След сблъсъка той придвижи ли детето до болница, зеинтерисовали се от състоянието му ? Не. Интересно, той не е човек, а ние очакваме да е кмет. Недоразвити местни управници с лопата да ги ринеш.

123

kiro mechkata

преди 7 години

Az tebe edin pat samo da te odarya i shte ti se oprrsni sluchaq

122

Анонимен

преди 7 години

До льошо Ако не играят с когото трябва , няма да станат кметове. А така се отчитат и дерибействат както им е кеф - джипове, пари, палати, рекет и абсолютна власт.

121

До ШОПА

преди 7 години

Значи ако му се нарита предното стъкло няма как да се оплаче. Утре си пълня един джоб чакъл и взимам една тръба и само някой да ми отнеме предимството.

120

Kuki

преди 7 години

Много му е слабо нослето на кмета и ще му хлътне между очите.

119

Шоп

преди 7 години

Няма как да осъдите човека ако не е ударил детето с предната броня, това е положението. Пешеходец, който се блъсне странично, сам си е виновен. Майка му да го е водила за ръка, не да го оставя да търчи като бесно.

118

Анонимен

преди 7 години

До льошоАбе, Льошоо, да не би Меркел и Юнкер да ни избират кметовете и да ни градът от парите??!!Все другите ни виновни на нас- българите.

117

Анонимен

преди 7 години

"Как гласувате за такива кметове?", в бедни райони извън големите градове хората ще си продадат децата за малко пари, вие за един глас се учудвате :D