7

Анонимен

преди 7 години

"Целта е да се запълва сводобното време..." дайте им по една лопата или мотика и да работят за прехрана си, а не да цъкат с топка безцелно и да спят по цал ден.

6

Анонимен

преди 7 години

ЖАЛКО ЧЕ НЯМАМЕ ВОЕННИ..ОЩЕ ПО МАЛКО ПАТРИОТИ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН ВОЕНЕН ПРЕВРАТ ЧЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ВЕЧЕ КЕ.НЕФА!БЕДЕН МИЗЕРСТВАЩ НАРОД КОЙТО ХРАНИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ИНДИЯНЦИ И ДОШЛИ ОТ ***.НАТА СИ АЗИАТЦИ!

5

mariana

преди 7 години

най-доброто интегриране е мотиката и на къра.ами като се наиграят кой ще ги храни бе.или меркел ще им прави олинклузив сигурно.тъпо продажно племе сме и това е

4

Ян

преди 7 години

Да вземаш пари и да се продаваш на морално разложените либерали от Брюксел за да подпомагаш внедряването на ислямисти в България е предателство срещу българската нация. Хората взели тези гнусни пари са национални предатели и нещастници от рода на антибългарски хелзински комитет и другите подобни НПО-та служещи на сатанински цели.

3

Не им

преди 7 години

ли построят и СПА ще е дискриминация!

2

Петьо-Еврей

преди 7 години

Богати Българи бе!!!

1

хм

преди 7 години

Яко крадене ще пада отново! С тези пари спокойно могат да обновят физкултурните салони на няколко училища, едва ли баскетболното игрище на бежанците е най-важния проблем за решаване!!!