9

анонимен

преди 7 години

А какво ще кажете за данък СРАНЕ

8

gias

преди 7 години

Да като оня бизнесмен дето ми пробутва едни пишеики се за приятели да му върви на него бизнеса само че се пита в задачата тия що ли са кухи

7

Анонимен

преди 7 години

Трябва и средствата дадени за дрехи и храна, техника, комуникации и пр да се обложат. Не е ясно кога работника си носи гащите по работа и кога с тях ходи да прибира детето си от детска градина. Ей, чудите се как да одерете някой лев от тия, които не са на държавна хранилка.

6

безправен свят

преди 7 години

Действието на закона не може да е в сила със задна дата, освен ако не е по-благоприятно за засегнатата страна. Следователно законно е само ако промените в регламента важат за бъдещи покупки, направени СЛЕД приемането на второ четене. И пак идеята е ***. Имотите като цяло трябва или да бъдат освободени от ДДС, или данъка да е по-нисък. В кои държави плащаш 20% от стойността на имота на държавата, а после хвърляш за лихви и такси 200% от стойността му с ддс-то барабар? Пък сме в дефлация уж...

5

бирници

преди 7 години

Колкото повече се усложнява един регламент, толкова по-зле работи. Този закон е най-обикновен опит за допълнително събиране на пари от гражданите. Закона е признал дадени покупки за разход, това е била една от главните причини да бъдат направени. А сега данъчните ще виснат да искат пари от хората постфактум. Що се отнася до бъдещите покупки, то просто търсенето допълнително ще се свие, което ще удари и събираемостта. Идеята е еднократно да се съдерат едни пари от хора без връзки.

4

Т. Илиев

преди 7 години

В групата други влиза и ползването на тоалетната през уйкендите!

3

ГЕРБ forever

преди 7 години

Така трябва да бъде!Заради народа и бъдещето.

2

Дебел депутат

преди 7 години

С една дума ала бала ,празни приказки ,колкото нещо да се отчете,че се бърза за изтуденото уйски,петък наближава, а пък петък е ден на майстора, с една дума балъците бачкат тогава.

1

Неа

преди 7 години

Моля ? Нищо не разбрах освен че ще ни вземат още пари за нещо ...