16

Анонимен

преди 7 години

докога светът ще се мъчи от съществуването на сатанисткия сащ.крайно време е този тумор да бъде изрязан

15

уморен от социализъм

преди 7 години

Не знам ама откак се помня коменистите предпочитат демократите пред републиканците. Видяхме какво направиха комунистите, видяхме какво направиха димократите. Рейгън ритна по *** съветите и сега живеем в един по-добър свят. Така че статията може да е позицията на републиканците но аз искам да я чуя.

14

Републиканец

преди 7 години

Обама има и вина разбира се. Но в днес от време на време казвайте, че в Америка има президентска надпревара и такива статии се пишат като част от нея. Едностранна е и подкрепя тезата на републиканците. Статията смесва няколко проблема... Единия от които е притежаването на оръжия в Америка.... За което Обама е 100 % прав!!! Прав е и за много други неща... Ама нейсе... Нали трябва троловете да има за какво да пишат!

13

Альооо, авторката

преди 7 години

"Радикалният ислям никога не е имал легитимни поводи за недоволство от Запада."Да не ме убеждаваш , че разрушаването на държави, и навлизане със сила и мръсни крака в чужда къща не е легитимен повод?

12

Альооо, авторката

преди 7 години

"Америка се опита да спаси Афганистан от Съветския съюз, а после и от талибаните."Вярваш ли го това или такава е поръчката?

11

Анонимен

преди 7 години

Демократите са пътници...ФАКТ!!!

10

сапунка пост

преди 7 години

Преди американците да влязат в Близкия Изток там нямаше никакъв тероризъм. Сирия, Ирак и Либия бяха държави където се ходеше на гурбет или на туризъм .Но Вашингтон Пост гузно мълчи за това.

9

Анонимен

преди 7 години

Е не знам, аз в последно време чувам само за атентати в Европа и пуйкотурция, а за САЩ - нищо. Та може и да не е чак толкова неуспешна политиката на Обама.

8

Лермонтов

преди 7 години

Докато САЩ не се откажат от нелицеприятната заоколните му държави роля, на СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ и не оставят отделните страни сами да определятсъдбата си, нещата никога няма да се променят към по-добро !

7

сащ терористи

преди 7 години

До Анонимен 6Тази страна на 200 години обърна света наопаки и го потопи в кръв,ако света беше нормален до сега САЩ трябваше да са под тежки санкции и изолация,заради агресиите и войните който води и за милионите избити хора.

6

Анонимен

преди 7 години

6, колко години история имат по-голямата част от страните в Европа? И най-важното, колко от тия години са като независими и свободни страни?

5

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно манипулативна статия!

4

Анонимен

преди 7 години

Как Може някой -който и да е ,да се опитва да оправи Света ,след като не може да подреди една държава ,която има - няма 200 години "история "!И това е собствената му държава ,!?Как става тази работа ?!?Приказките на Шехерезада и раалноста са различен филм !

3

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от кукли на конци! От Кенеди включително до сега са само смешни марионетки! Хайде да идва Тръм, че марионетката Хилари ще до обърка света тотално!

2

не

преди 7 години

Как държава терорист ще се бори с тероризма?не става.....

1

Анонимен

преди 7 години

Не очаквам да се засрами и върне Нобеловата награда.