15

Рачо Ковача

преди 7 години

От няколко дена насам в столицата и другите по-голями градове в страната,из между хората се твърди че за последните 25 години, твърде много "кал и мръсотия" се е събрала в държавата ни и подобно ТОТАЛНО ПРОЧИСТВАНЕ на обществото ни е повече от необходимо !Проблема ни е, че не съществува все още здрава структурав държавата ни, която би могла да започне и завърши този труден процес !?

14

Анонимен

преди 7 години

Признават им правата на животните, обаче.

13

Анонимен

преди 7 години

Нормално е-там не са човеци, а животни.

12

Анонимен

преди 7 години

Дребни полу-грамотни, полу-бюргерски душици-това са европейците на фона на човешката цивилизация.

11

Анонимен

преди 7 години

Аха, разграничаваш Османската империя от Турция?Хайде стига!Сега оства да каже някой, че ние сме наследниците на Османската империя, упс, ЕС е наследникът на всичко велико на този свят и на Великата Китайска страна и Макчо пикчо също, пигмеи, вижте си размера на континенчето!

10

Анонимен

преди 7 години

Турция е на 17-то място по БВП преди Швейцария, Норвегия,Полша и много други.България е там нейде в горната трета на опашката.Рашката, апропо, е 10.ЕС са Германия+момчетата на сър Елтън Джон, както и някои икономики в "прединфарктно състояни" като Италия и Испания.Вервайте си, че сте велики-иначе няма кой да вярва.

9

Анонимен

преди 7 години

Аве приятелю, какво е Европа?-географско понятие, каквото ще си остане.Много сте се назобили навремето с комсомола, дайте по- кротко.Виж, когато говорим за политика, Турция присъства на политическата карта на Европа от 700 години, както и Русия.Това, че България слугува на експанзивната политика на някои европейски страни, не я прави фактор от величината на Турция в политиката.

8

Анонимен

преди 7 години

Като не разбираш пиши в сайта на си енен тюрк!

7

Пабло Ескобар

преди 7 години

А ойропата мАлчи. А историята крещи с глас Аншлус- 1938, Судети 1939....... Зависими човечета на високи заплати, това е ЕП

6

do hobi

преди 7 години

e ne razbiram chifutoruski za da ti obqsna Na tvoy ezik

5

Хоби

преди 7 години

....I kakvi choveshki ...Е пиши по-разбрано, какво искаш да кажеш. Ако не можеш не се хаби.

4

Психодиспансер

преди 7 години

Европа да прекрати всякакви отношения с този сатрап. Да изтегли всички свои граждани и да вземе ясна и отговорна позиция по деянията на Ердоган. Аман от женчовци на заплата !

3

Смях в залата

преди 7 години

Е да си дойдем на думата...А да се сравнява Франция с Турция, епа направо СМЯХ.

2

Анонимен

преди 7 години

I kakvi choveshki prava ima v Evropa sled kato edin normal chovek biva nasarchavan da plashta edna faktura tri pati i opetnen a siktir

1

Анонимен

преди 7 години

Знаех си, че тези са пичове.Ето така се гради държава, байковци!Нема НАТО, нема ЕС, на света е Турция една!Учете се, серсеми!