6

ТЪПО

преди 7 години

Голфа е спокойна игра за богати хора , те отиват на игрището да си разпуснат нервата на спокойствие .Представете си това чудо с 210 к.с. което се кара с антифони , бучи и трещи през девет планини в десета и издухва тревата заедно със земята .Това е несериозно , прилича на едно БГ изобретение за вода във вид на хапче - слагаш прахчето във водна чаша и наливаш догоре с вода .

5

Анонимен

преди 7 години

Така е в Америка - спорта се развива, уредите също.А Русия с държавни пари тъпче своите спортисти с разни стимуланти.И после защо няма да има руснаци в Рио - защотонса лъжци.

4

Анонимен

преди 7 години

Кво е това да ходиш по зелени поляни да биеш топки, да правиш милиони, пък и да има и хиляди зяпачи да гледат топчиците и да ти ръкопляскат, че си нацелил дупката, хаха.Че сега и летяща машина им правят. Еваларка.

3

най сетне !

преди 7 години

Време беше да се помисли най-накрая за клетите голф играчи. Сега трябва да помислят от Martin Aircraft и за играчите на билярд . Че там какво обикаляне на масата пада, обидно някак . Или масите някак да ги направят въртящи, за да не обикаляш и да късаш обувки.Има още една революционна идея - вертикална джогинг пътека/лежанка. Това за фитнеса ще разбие пазара . Лежиш си на лежанката а джогинг пътеката, която е вертикално-перпендикулярно обединена с лежан ти дава възможност да си правиш кроса .

2

Man United

преди 7 години

Голфът - олимпийски спорт ? ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАЗабрана за всички руски състезатели ? Без значение - взимали, не взимали ???ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАКо ми се гледаше политика щях да си пусна някое такова предаване.Очевидно в Рио, спорт няма да има!Гледайте си я вие - организаторите.Не че съм русофил, но да се подиграеш по този начин със стотици професионални спортисти е скандално.Все едно другите са чисти

1

Анонимен

преди 7 години

Онова с караваната-лодка беше в пъти по-добро, а и за 10 пъти по-малко пари ;)